Depresia, o problemă tot mai serioasă a prezentului! Tu ce faci pentru a preveni această problemă?

Viața în secolul vitezei este pentru mulți dintre noi o provocare continuă pe care nu mulți reușesc să o parcurgă de la cap la coadă. Provocările cotidiene sunt cel mai adesea generate de job, relațiile interumane dar și de tensiunile pe care adesea ni le provocam singuri, prin supra așteptări pe care ni le impunem în fel de fel de situații și momente, adesea extrem de importante nouă – fapte ce ne consumă atât fizic cât și psihic mai mult decât ne imaginăm atunci când ne gândim la asta.

Pentru foarte mulți dintre noi, actori activi ai secolului XXI, depresia reprezintă un tabu despre care rar se vorbește cu adevărat. Tulburările depresive sunt consecința unui stil de viață haotic, întâlnit din păcate la tot mai multe persoane, indiferent de categoria de vârstă din care fac parte. Soluții există însă mulți aleg să ignore, cel puțin în primă fază, ideea de conștientizare a riscurilor din viața cotidiană.

drconstantin.ro vine de această dată în ajutorul persoanelor aflate în situații mai mult sau mai puțin pasibile de depresie, oferind suportul necesar indiferent de tipul sau gradul de consum psihic evaluat.

Prezentul ne arată tot mai des fel și fel de cazuri în care persoane ce par să fie 100% normale, din punct de vedere psihologic, ascund de fapt drame emoționale sensibile, important pentru analiză și cu rezultate de luat în calcul. Cu toate că jena de a îți verifica sănătatea mintală reprezintă un aspect ușor denigrator, acest aspect reprezintă un lucru extrem de important pentru activitatea.

drconstantin.ro oferă în prezent servicii medicale de natură psihiatrică ce pot fi enumerate în:

– Tulburări depresive

– Tulburări anxioase

– Tulburările ciclului somn-veghe

– Tulburarea obsesiv-compulsivă

– Tulburări legate de consumul de substanțe și dependențe

– Tulburări neurocognitive

– Tulburări asociate traumei și factorilor de stres

– Tulburări disociative

– Tulburarea cu simptome somatice

– Tulburările de comportament alimentar

– Tulburările de eliminare

– Disfuncțiile sexuale

– Disforia de gen

– Tulburările din spectrul schizofreniei și alte tulburări psihotice

– Tulburarea bipolară

– Tulburările de neurodezvoltare

– Tulburările de comportament disruptiv, de control al impulsurilor și de conduită

– Tulburări de personalitate

– Tulburări parafilice

Gama diversificată de servicii puse la dispoziție cetățenilor poate fi consultată și pe site-ul drconstantin.ro unde găsim și tot felul de sfaturi menită să prevină situații mult mai neplăcute.

Tulburările depresive sunt un fenomen tot mai des întâlnit din păcate în rândul persoanelor de toate vârstele dar în special în rândul celor tineri, lucru destul de grav așa cum afirmă marea majoritatea a medicilor și a cercetătorilor. Viața complicată și trăirile de tot felul, ajung să ne consume mult mai mult decât am crede. Depresia este rezultatul neîncrederii în medici ba mai mult, rezultatul indiferenței atunci când vine vorba despre analizarea propriilor probleme interioare.

Consecințele depresiei sunt cel mai adesea destul de grave la nivel mondial. Stresul acumulat la locurile de muncă, felul în care părinții își gestionează relația cu proprii copii dar și cu propria familie sunt elemente vitale în acumularea frustrărilor, generatoare de simptome care conduc în cele din urmă către depresie. Sugestia noastră este ca din când în când să îți evaluezi starea de sănătate din toate punctele de vedere, inclusiv aspectele ce țin de componenta mentală.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *