Decathlon – rolele de la Decathlon Cum sa-ti tonifici corpul fara sa urmezi antrenamente drastice?

Ne mai despart doar cateva luni  pana la mult astepatata reintalnire cu sezonul estival si de fiecare data exista un aspect care ne rapeste putin din aceasta bucurie. Este vorba despre acele cateva kilograme cu care, oricat ne-am stradui sa evitam aceasta situatie, ne alegem invariabil pe timpul iernii si care se depun ca o dovada „palpabila” a modului ceva mai „tihnit” in care am petrecut sezonul rece, cu mai putina miscare si cu mai multe rasfaturi culinare.

Si pentru ca nu dorim sub niciun chip sa nu trecem cu bine de „proba costumului de baie” la vara, trebuie sa luam urgent masuri in acest sens, cat inca avem timpul necesar pentru a inregistra si rezultatele dorite. Asa ca, fie alegem sa ne facem un abonament la sala si sa ne prezentam cu elan macar de cateva ori pe saptamana, fie apelam la alte metode de a arde eficient calorii, alaturi de cateva modificari si in ceea ce priveste stilul alimentar.

Daca ideea cu abonamentul la sala nu iti prea surade si esti mai mult adepta miscarii in aer liber, fara aglomeratie si constrageri de tot felul, ai la indemana o varianta care cu siguranta te poate entuziasma, repectiv plimbarile pe role. Iar daca deocamdata nu ai experienta la acest capitol, nu este nicio problema, vei invata rapid, daca cei mici pot inseamna ca vei putea si tu.

In acest sens te va ajuta mult alegerea corecta, de exemplu din oferta cu rolele de la Decathlon, a unui model destinat incepatorilor, cu care sa deprinzi tainele acestui sport distractiv si relaxant in cel mai rapid mod.

Cu ajutorul rolelor, plimbarile prelungite pe aleile parcurilor iti vor aduce nu doar relaxarea si buna dispozitie pe care ti le ofera orice iesire in natura, ci si imbunatatirea conditiei fizice, a echilibrului, a vitezei de reactie.

De asemenea, efectele pozitive asupra musculaturii, in special la nivelul picioarelor, coapselor, abdomenului, se vor face simtite daca vei respecta un program saptamanal cu mai multe plimbari pe role cel putin jumatate de ora, astfel incat arderea caloriilor sa se faca intr-un ritm intens.

Iar perseverenta ta in plimbari frecvente pe role va fi rasplatita cu eliminarea acelor cateva kilograme cu care te-ai ales pe durata iernii, cu un corp tonifiat, dar si cu efecte pozitive asupra sistemului cardiovascular, a celui respirator, precum si a circulatiei sanguine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *