De ce sa cumperi produse second hand de la evernisaj.ro?

Multora li se pare ciudat sa cumpere produse second hand, mai ales atunci cand vine vorba de imbracaminte sau incaltaminte. Insa, gandindu-ne ma bine, a cumpara produse second hand nu numai ca facem o economie substantiala a cheltuielilor pentru imbracaminte sau incaltaminte, ci avem si multe alte avantaje.

De exemplu, incaltamintea de calitate, noua, este extrem de scumpa si nu toti isi permit sa isi achizitioneze o pereche de cizme de piele sau o pereche de adidasi de brand. Asa ca, magazinele second hand ofera sansa tuturor de a cumpara o perche de pantofi, cizme sau adidasi, fara sa cheltuiasca o avere.

Evernisaj.ro este unul din magazinele care pune la dispozitia cumparatorilor imbracaminte, incaltaminte si accesorii second hand, de calitate, atent selectionate pentru a intruni anumite standarde. Fata de magazinul de la coltul strazii, unde produsele pot sa fie intr-o stare deplorabila, cele de la evernisaj.ro sunt fara niciun defect. Si pentru ca vorbeam de incaltaminte, la acest magazin poti achizitiona incaltaminte femei second hand extrem de variata. Second hand nu inseamna vechi, mai ales ca uneori poti gasi produse ce nu au fost folosite niciodata. Chiar daca unele perechi de pantofi sau cizme sunt din colectii vechi, acestea se pot potrivi de minune cu ceva ce vei gasi in garderoba ta. De la incaltaminte sport femei, pana la incaltamintea eleganta, orice poate fi adaptat si reinterpretat. Daca ne gandim bine, moda este un ciclu continuu si nu poti stii cand stilul pantofilor cumparati va reveni. Si, daca iti place acea pereche de pantofi femei, nu lasa tendintele in moda sa iti distruga elanul. Cumprara-i si bucura-te de ei!

Cumparand incaltaminte second hand si, in general, orice alt produs, vei ajuta in combaterea risipei. Este la fel ca si cu reciclarea. Asta inseamna inclusiv protectia mediului. La nivel global, din pacate, doar 20% din textile sunt reciclate, restul de 80% fiind arse sau aruncate. Este o cifra ingrijoratoare asa ca tu poti face diferenta.

Achizitionand incaltaminte, dar si imbracaminte second hand reprezinta o cale de a sustine industria modei. Asadar, a cumpara de la evernisaj.ro te face mai responsabil, iti reduce cheltuielile cu  articolele de incaltamnite si imbracaminte si, de ce nu, iti ofera unicitate!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *