Datorez functia de manager hotel furnizorului Sanito.ro

De 15 ani ma aflu la conducerea unui hotel renumit din tara si pozitia nu imi este amenintata sub nicio forma. Nu spun acest lucru sa ma laud, ci ca toti managerii marilor unitati de cazare sa stie ca furnizorul Sanito.ro le garanteaza mentinerea in functie.

Cand acest magazin si-a inceput activitatea am fost ales si eu la conducerea hotelului cu care ne mandrim toti angajatii. Obiectivele mele au fost mereu aceleasi:

-oaspetii sa se simta ca in rai la noi. Nimic sa nu le lipseasca.

-sa mi se livreze produse pentru hoteluri aici unde avem nevoie de ele si sa nu iau un angajat din schema pentru aprovizionare. Sanito.ro a raspuns acestui criteriu, mai ales ca asigura transportul gratuit la cumparaturi care au valoare mai mare de 175 de lei. Asa am detectat la timp sursa unei substantiale economii de bani si de timp.

-in baie, musafirii sa gaseasca intotdeauna cosmetice hoteliere diverse si de cea mai buna calitate. Din nou am pus problema banilor si o dorinta nerostita a fost ca preturile sa fie accesibile si daca devin client fidel si cumpar totul de la ei sa mi se faca reduceri.

La Sanito.ro discountul este progresiv, iar managerii hotelurilor si pensiunilor trebuie sa stie acest lucru. Ce inseamna asta? Cu cat cumperi mai mult, cu atat ti se fac reduceri mai mari.

Dar sa revin la cosmetice! Cand am facut alegerea lor, am plecat de la pretentiile mele. Imi place sa am in baie sapun lichid, dar si sapun solid, gel de dus, sampon de calitate din belsug, set pentru barbierit si pentru ingrijire dentara si doresc ca partenera mea sa se simta perfect cand deschide usa de la baie, adica sa gaseasca si ea: casca de dus, set demachiant, set ingrijire unghii si set pentru cusut.

Din acest magazin comand si prosoape si halat hotel motivele alegerii fiind urmatoarele:

  1. Sunt facute din cele mai prietenoase si rezistente materiale.

Bumbacul de calitate nu genereaza alergii, se intretine usor si are o durata mare de viata. Nici un client nu s-a plans ca i-a aparut vreo rosatura, pata sau roseata pe piele din cauza acestor halate si prosoape. Materialul din care sunt facute nu se destrama si rezista la actiunea inalbitorilor si dezinfectantilor.

  • La ei am gasit pachetul avantajos alcatuit din 10 prosoape sau 10 halate, unul dintre produse fiind gratuit.

Specialistul magazinului ma informeaza de cate ori apare un produs nou si despre toate reducerile de preturi.

Tot de la ei cumparam si produsele cu ajutorul carora intretinem curatenia din camere si toata lumea este multumita.

Imi place sa coordonez activitatea din acest hotel-bijuterie si mai ales citesc cu placere evaluarile superlative ale oaspetilor.

Niciodata nu imi asum meritele, ci in sedinte obisnuiesc sa citesc evaluarile excelente ale clientilor si sa imi laud echipa, dar am grija ca o parte dintre comentarii sa ajunga si la reprezentantii furnizorului Sanito.ro, care ne ajuta sa ne desfasuram activitatea la cele mai inalte cote.

Doresc ca Sanito.ro sa aiba viata lunga, fiindca un astfel de furnizor este necesar atat hotelurilor si pensiunilor, cat si institutiilor, firmelor si gospodariilor individuale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *