Daca iti doresti un monitor de buna calitate si accesibil, Philips BDM3270QP, poate fi solutia perfecta pentru tine.

De curand am primit acest un monitor despre care o sa va vorbesc in urmatoarele randuri. Este vorba de monitorul Philips BDM3270QP, cu afisaj LCD cu iluminare fundal LED cu multiview. Diagonoala este de 32 de inchi, mai exact 81.3 cm, rezolutia fiind Quad HD de 2560 x 1440 de pixeli.

Un monitor trebuie as ofere imagini spectaculoase, fie ca vorbim despre gaming sau filme, videoclipuri ori poze. Imaginea trebuie sa fie fluida, fara nici un fel de intrerupere. Daca pentru un utilizator normal, aceste aspecte poate nu conteaza foarte mult, pentru un pasionat al gameing-ului sau pentru un pasionat de filme, monitorul utilizat trebuie sa fie unul cu adevarat de calitate.

In cazul pasionatilor de jocuri sau filme si asa mai departe, acest monitor este ideal datorita tehnologiei ce ajuta ochii sa nu oboseasca. Datorita modului de iluminare, tehnologia lipsita de scintilatii pe care cei de la Philips au introdus-o in acest monitor, vor face vizualizarea mult mai confortabila si mai putin obositoare.

Acest monitor dispune de 1.074 miliarde de culori, ce se datoreaza afisajului de 10 biti ce ofera o imagini extrem de clare si realiste si o profunzime foarte bogata de culoare. In ceea ce priveste procesarea interna, aceasta se face pe 12 biti, astfel incat recrearea culorilor sa fie cat mai uniforme si naturale. Monitorul dispune de multiple porturi de conectare. VGA, Display port, conector universal HDMI si MHL. Conexiunile USB te vor ajuta sa te asiguri ca beneficiezi de cele mai bune rate de transfer de date.

Tehnologia cu LED AMVA pe care Philips o utilizeaza pentru BDM3270QP, este o tehnologie foarte avansata de aliniere verticala pe mai multe domenii. In acest fel veti primi un raport de contrast foarte inalt, in special pentru culorile vii si luminoase. Nu este neaparat ideal pentru pasionatii de filme sau jocuri, ci este ideal si pentru navigare web, aplicatii standard pentru birou si asa mai departe, inclusiv aplicatii grafice 3D.

Dupa o utilizare destul de intensa a monitorului Philips BDM3270QP, ma declar extrem de multumit de acesta si consider ca merita cu adevarat investitia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *