Cunoaste importanta produselor de curatat profesionale!

Sapunul pe care il folosim este la fel de important precum alimentatia sanatoasa, deoarece un sapun de calitate asigura indepartarea microbilor de pe maini. De asemenea, a avea produse tork pentru curatenie asigura igiena in intreaga casa. Pe site-ul echipamentcuratenie.ro clientii pot sa gaseasca cele mai bune produse de curatat, iar gama lor este intradevar vasta.

De la dispensere tork, sapun tork, aspiratoare profesionale si produse de hartie, magazinul este un furnizor de incredre pentru multi clienti, dar si pentru patroni de restaurante, institutii de stat si cabinete medicale. Sapunul Tork este ideal pentru spalarea zilnica a mainilor, de exemplu, in instalatiile sanitare de birouri, hoteluri, restaurante si spatii publice. Este un sapun bland, cremos, testat dermatologic. Spuma bogata si cremoasa o face un sapun economic de utilizat. Sapunul Tork Premium Soft Liquid este un sapun multi-utilizare.

De asemenea, un aspirator profesional este la el de esential precum sapunul de calitate. Echipamentcuratenie.ro ofera o gama vasta de produse din gama aspiratoare profesionale, iar preturile sunt printre cele mai bune. Cand alegem un aspirator, trebuie sa tinem cont de unele detalii precum sacul de aspirare sau duzele acestuia.

Duzele si periile unui aspirator, adica exact componentele care intra in contact direct cu suprafata aspirata, sunt de cele mai multe ori ignorate complet de cumparatori, in ciuda faptului ca acestea joaca un rol esential in performantele aspiratorului. Contrar aparentelor, puterea de absorbtie a prafului nu depinde numai de puterea motorului aspiratorului exprimata in wati si promovata ca una dintre caracteristicile principale ale produsului, ci mai ales de calitatea si constructia duzelor si a periilor.

Este important sa alegi un aspirator care ofera ca accesorii o gama variata de duze si perii si sa le folosesti in functie de tipul de suprafata pe care o aspiri, astfel: 

-duza pentru pardoseala dura: asa cum sugereaza si numele, acest tip de duze sunt utile pentru a aspira praful de pe parchet; 

-duza turbo: acestea au un sistem de absorbtie mai puternic, util pentru a extrage praful si murdaria impregnate in covoare sau mocheta si care, implicit, sunt mai dificil de curatat; 

-duza cu motor: unele duze beneficiaza de un mic motor care permite un grad de absorbtie mai bun pentru covoare si mochete; 

-duza ingusta: acest tip de duza de mici dimensiuni este utila pentru curatarea spatiilor inguste, cum ar fi elementele unui calorifer sau spatiul dintre usa si perete; 

-duza sau perie pentru tapiterie: unele aspiratoare (putine, ce-i drept) vin inclusiv cu duze pentru tapiterie sau cu o perie moale, instrumente care pot fi utilizate pentru praful de pe mobila sau fotolii. 

Pe langa tipul de container pentru depozitarea prafului, tipul de duza si perie sau puterea de aspirare, cumpararea unui aspirator trebuie sa ia considerare si alte aspecte, clar daca aparent nu sunt foarte importante. Unul din aceste aspecte este capacitatea de colectare: cantitatea de colectare a prafului ce poate fi aspirata in sacul aspiratorului este masurata in litri. De la regula, aspiratoarele cu sac au capacitatea de colectare de 3-6 litri, in timp ce in cazul in care aspiratoarelor fara sac de plastic sunt o capacitate de 1-3 litri. Astfel, in cazul in care sunt necesare locuinte de dimensiuni mai mari, recomandam sa fie ales un aspirator cu capacitate de colectare mai mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *