Cum trebuie sa fie pantofii de mireasa

Ziua nuntii este pentru mireasa cea mai importanta zi din viata ei. Aceasta vrea sa arate absolut impecabil si sa primeasca aprecierea celor din jur. In ziua nuntii, mireasa este in centrul atentiei. Toti ochii sunt indreptati catre ea, fapt pentru care tinuta trebuie sa fie una impecabila. In tinuta mmiresei un loc aparte il au pantofii de mireasa. Acestia trebuie alesi cu mare grija. Iata cum trebuie sa fie:

  • Comozi

Multe din mirese merg pe principiul ca pot suferi o zi intr-o pereche de pantofi care sa nu fie comozi, deoarece o data in viata se marita. Ei bine, nu e deloc asa. Ca ziua nuntii sa fie una reusita, trebuie ca pantofii sa fie comozi, astfel incat mireasa sa se simta libera sa danseze si sa se distreze. Cu o pereche de pantofi incomozi nu va putea face toate acestea relaxata. Asadar, cand alegi pantofii de nunta tine cont de acest aspect si alege o perece de pantofi comozi, cum ar fi o pereche de pantofi de mireasa din piele – 100% romanesti. Pielea e un material comod si arata extrem de bine. In plus, pantofii din piele pot fi largiti foarte usor in cazul in care unul te cam strange.

  • Eleganti

Bineinteles ca pantofii de mireasa trebuie sa fie eleganti. Ei trebuie sa arata foarte bine si sa fie perfecti pentru tinuta aleasa. Cine a zis ca nu sunt pantofi eleganti comozi?! Sunt cu siguranta. Trebuie doar sa ii cauti putin.

  • Asortati

Pantofii pe care ii porti trebuie sa se potriveasca cu tinuta pe care o are o mireasa. Daca la nunta ta ai folosit tonuri de rosu sau verde, nu iti iei pantofi galbeni din moment ce nu are nici o legatura cu tinuta.

Alege intelept pantofii de nunta si nu uita de faptul ca acestia trebuie sa fie in primul tand comozi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *