Cum sa organizezi o petrecere de zile mari

O petrecere frumoasa se poate organiza vara si intr-un parc sau o gradina in care se afla un foisor spatios. Acolo poate fi aranjat bufetul suedez care sa aiba mancaruri, deserturi si fructe care sa satisfaca toti participantii, dar si puncte de servire cu racoritoare, bauturi alcoolice, apa plata si minerala, ceai, ciocolata calda si cafea, prajituri, inghetata si fructe.

Muzica sa se auda in surdina, iar perechile sa danseze pe iarba matasoasa, tunsa scurt si sa simta parfumul inegalabil al tuberozelor sau trandafirilor tarzii.

Este greu, dar  nu imposibil. Din loc in loc pot fi puse banci sau scaune confortabile si organizezi concursuri de dans, de spus bancuri si glume, de recitat si de pictat sau cele mai reusite poze ale evenimentului.”Mai rau cu vesela”, vei spune!

Nu iti doresti sa ti se umple gradina de cioburi de farfurii si de pahare, fiindca omul le mai scapa din mana. O alta problema ar fi ca, in cazul in care ai 60 de invitati sau peste 100, de unde gasesti pahare la fel pentru toti? Nu imi plac petrecerile incropite in care 5 invitati au un model de pahare, in timp ce alti 5 altul, in fata unora sunt farfurii simple, albe, in fata altora albastre sau galbene, iar le alte mese farfurii cu imprimeuri florale sau decoratiuni geometrice. Exista firme care inchiriaza pahare, dar prea multa alergatura, din moment ce pot fi comandate pahare plastic  de pe site-ul magazinului Sanito.ro.

La cateva zile de la plasarea comenzii, marfa este livrata la adresa indicata. Oaspetii vor bea cu drag si vor fi siguri ca sunt unicii utilizatori ai paharelor. Gradina va fi perfect curata dupa strangerea tuturor paharelor si veselei de unica folosinta. Nimeni nu va fi stresat de faptul ca sparge ceva. Si pentru ceai si cafea se pot folosi pahare din plastic cu peretii putin mai grosi, rezistente si frumoase, care vor mari pofta musafirilor. Ador paharele de la aparatele de cafea sau de la supermarketuri cu design specific!

La punctele de autoservire, pot fi puse din belsug caserole unica folosinta   si farfurii din plastic de unica folosinta si de diferite dimensiuni ca ospatul sa fie unul pe cinste.

La salate merg mult mai bine caserolele decat farfuriile, dupa cum si la prajiturile cu multa crema  tot ele se potrivesc mai bine. In stocul magazinului online Sanito.ro gasiti tot ceea ce va trebuie sa organizati o petrecere in aer liber pe cinste, dar si sa distribuiti alimente la domiciliu sau sa le serviti la o terasa.

Tot de aici va puteti aproviziona si cu folii alimentare  care asigura izolarea perfecta a hranei de microbii din jur, dar si de insectele care sunt mereu atrase de mirosuri de prajit, de copt.

Sanito.ro vegheaza la sanatatea clientilor sai prin tot ceea ce livreaza si produce, de aceea se bucura de sute de evaluari pozitive.

Noi, oamenii care traim in acesta epoca, trebuie sa fim pe deplin recunoscatori acestui furnizor de pahare si farfurii de unica folosinta, dar si folii alimentare, fiindca asa suntem siguri ca vom fi sanatosi, indiferent la cate petreceri vom participa si de la cate restaurante vom manca!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *