Cum porti haina de blana artificiala?

palton din blana artificialaHainele de blana sunt piese vestimentare luxoase ce pot arata incredibil pe oricine daca sunt purtate corect. Sunt cateva reguli de baza ce trebuie luata in calcul cand alegi sa adopti o tinuta ce include haina de blana. Despre o parte din aceste reguli vom vorbi in cele ce urmeaza. Daca iei in calcul aceste sfaturi, vei purta un palton din blana artificiala intr-un mod corect.

In primul rand trebuie sa stii ca o haina de blana nu se poarta cu o tinuta extravaganta. Cand vrei sa porti o haina de blana, alege pe sub ea tinute simple si vei da lovitura cu o tinuta perfecta.

De asemenea, in purtarea hainei de blana trebuie sa ai grija si la acceosoriile pe care le alegi. Acestea trebuie sa fie de asemenea simple, nu grandioase, pentru a nu da un aspect prea incarcat tinutei pe care o adopti.

Cand porti haina de blana trebuie totodata sa eviti sa porti elemente care sunt voluminoase. De ce? Pentru ca atunci cand porti o astfel de blana oricum arati mult mai mare decat esti in realitate.

Daca iti plac hainele de blana cu animal print, afla ca acestea merg foarte bine cu o rochie de epoca, ciorapi si cizme grele. Daca optezi pentru o haina de blana scurta, aceasta merge purtata cu pantaloni din piele sau cu fusta cu talie inalta, un tricou de matase si cizme inalte. Daca haina pe care o porti este una lunga, pe sub ea poti alege sa porti o rochie care cade frumos pe corp si cizme lungi  pana la genunchi.

Preferintele in materie de haine de blana sunt diferite de la o persoana la alta. Cauta stilul care ti se potriveste si in sezonul rece, daca vrei sa arati perfect bazeaza-te pe ajutorul venit din partea unei haine din blana artificiala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *