Cum ne surprindem bunicii de sarbatori

In vila lor din Herastrau am crescut, jucandu-ne de-a v-ati ascunselea in pod, printre uriasele lazi de zestre si cufere din lemn pline cu amintiri. Stau acolo, puse la pastrare rochiile de bal ale bunicii si fotografiile alb negru ale lor din primii ani de viata, pana la primul bal sau la rostirea discursului de absolvire de la Universitate. Tot in pod sunt si cursuri vechi, roase de soareci, cu file ingalbenite de pe care nu se mai cunoaste sub nicio forma scrisul si scaune fara un picior sau fara spatar. Vila are o arhitectura valoroasa, este o cladire frumoasa, dar se impune o curatenie generala, fara sa deranjam amintirile bunicilor! Ar trebui sa chemam pe cineva, fiindca noi suntem foarte ocupati sa faca mai intai deratizare si dezinsectie, dupa aceea sa ia la rand fiecare coltisor din vila cu doua etaje si sa il faca sa arate ca nou.

Asta dupa ce pleaca echipa de constructori, care si ea are serios de lucru: -de reparat si zugravit peretii -de reparat acoperisul -de schimbat usile si ferestrele. Cat au fost in putere, vila bunicilor arata ca o bijuterie, fiindca se straduiau sa ne simtim regeste in casa lor situate intr-o zona de vis! Parcul este la doi pasi, padurea la fel, Gradina Zoologica la cateva minute de mers cu masina, plus Muzeul Satului si celelalte obiective din zona. Vila insasi era o capodopera si un obiectiv architectural si sentimental de pret pentru noi. Acum, bunicii nostril harnici si gospodari ofeteaza a neputinta. In curte, copacii sunt nevaruiti, trandafirii nu au fost taiati, gazonul nu a fost montat. Scarile interioare din marmura necesita reparatii si ele. In ochii lor citim rugamintea sa avem grija de casa lor, locul minunat al copilariei noastre, si sa nu o instrainam, dupa ce ei nu vor mai fi printre noi.

Anul acesta, inainte de Pasti am planuit sa le facem surpriza vietii. Iata despre ce este vorba concret: -Ii vom lua la noi, pretextand ca avem nevoie de ajutorul lor, fiindca niciodata nu ne refuza. -vom contacta firma de curatenie CuratArt.ro si vom solicita servicii complete de curatenie in vila bunicilor, sa ne reunim ca pe vremuri de Pasti in casa lor. Acesta reprezinta bucuria suprema a lor: sa ne aiba la masa lor pe toti: copii, nepoti, stranepoti, frati si surori! Stim ca este mult de munca in casa lor, dar operatorii de curateniei de la firma amintita au experienta, putere de munca, aparatura la standarde internationale si cele mai bune consumabile.

Cand bunicii se vor intoarce acasa, totul va straluci de curatenie in jur si vor avea surpriza sa vada ca echipa a facut imposibilul sa scoata petele de ciocolata si de cerneala de pe canapeau sculptata la care tineau enorm si pe care nu s-au indurat sa o vanda si sa o inlocuiasca si zgarieturile fine de pe fotoliile masive din lemn. Covoare ca ale bunicilor nu se gasesc in tot Bucurestiul si au reprezentat mereu mandria familiei, dar sunt pline de praf, de scame si de microbi. Sunt covoare uriase, facute la comanda cu un design unic, tocmai de aceea am cautat o firma care sa se priceapa la curatenia, dar sa si spele si curate in profunzime covoare, mochete si tapiterie. Am discutat cu clientii acestei firme si au avut numai cuvinte de lauda la adresa serviciilor oferite de Curatart.ro. Ni s-a spus ca au ales corect denumirea, fiindca ei fac din curatenie o arta si nu pleaca, pana ce beneficiarul nu se declara 100% multumit de curatenia din casa.

De asemenea am mai aflat si alte lucruri care ne-au determinat sa nu alegem pe altcineva, acestea fiind: -firma are toate certificarile ISO necesare, fapt care demonstreaza calitatea serviciilor pe care le ofera. Certificarile ISO arata ca firmele care le poseda sunt capabile sa ofere servicii si sa aiba parteneriate internationale, prin urmare sa satisfaca si pe cei mai exigenti clienti -au cele mai bune echipamente si aparate si consumabile care curate toate suprafetele, fara sa fie toxice pentru locatari. -preturile sunt oneste raportate la munca grea, la importanta ei si calitatea curateniei -fac curatenie in mod ecologic. Strang toate recipientele utilizate si le depoziteaza intr-un loc special, fiindca deviza lor este sa nu polueze mediul sub nicio forma -pot fi chemati si in institutii, fabrici si multinationale, fiindca fac curatenie si in locurile in care s-au tinut targuri sau expozitii si in depozite sau hale de productie. -activitatea lor este legala, isi achita toate taxele si impozitele catre stat, prin urmare, solicitandu-i contribuim la dezvoltarea economiei nationale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *