Cum facem curatenie?

Sunt inca multi intre noi care nu stiu sa faca curatenie corespunzator, insa acest lucru nu trebuie sa ne opreasca. Magazinul Echipamentcuratenie.ro pune toate produsele de care au nevoie clientii la dispozitie: produse tork, dispensere tork, sapun tork, aspiratoare profesionale.

Casa este cartea ta de vizita. Ea poate dezvalui despre tine daca esti o persoana ordonata, ingrijita, cocheta, atenta la detalii sau daca esti opusul. Sigur ca cel mai simplu ti-ar fi sa apelezi la ajutorul unei menajere sau al unei firme de curatenie, dar de ce sa faci acest lucru, cand exista moduri mult mai practice de a avea grija de casa, in fiecare zi. Pune in practica sfaturile si regulile noastre de curatenie rapida si nu vei mai avea niciodata ocazia sa te plangi de faptul ca nu ai timp pentru curatenie.

Produsele de curatenie nu ar trebui sa-ti lipseasca niciodata din casa, asa ca daca vrei sa faci curatenie repede si bine, asigura-te ca ai tot ce iti trebuie pentru acest lucru. Echipamentcuratenie.ro  este sursa cea mai buna de unde sa iti cumperi sapun tork, consumabile hartie si lavete de sters.

Nimic nu este mai enervant decat sa faci aceeasi treaba de doua ori. Economiseste timp, lucrand de sus in jos. De exemplu, in bucatarie, debaraseaza incaperea de lucrurile inutile, pune lucrurile la locul lor, sterge, curata si dezinfecteaza corpurile suspendate, apoi chiuveta, blatul si electrocasnicele, pentru ca la final sa speli pardoseala.

Pentru cele mai bune rezultate, fa intai curat in toata casa si rezolva celelalte sarcini, precum strangerea hainelor, curatarea bailor, stergerea rafturilor etc. In acest fel toate resturile, scamele si impuritatile cazute vor fi aspirate complet, la final.   

Gama de aspiratoare profesionale de la Echipamentcuratenie.ro este cea mai buna alegere, atat pentru treburi casnice, cat si pentru afaceri de tip Horeca.

Cum dai corect cu aspiratorul? 

Inainte de a te apuca de aspirat, elibereaza podelele de tot ceea ce ti-ar putea sta in cale. Ridica jucariile, incaltamintea, cutiile sau alte lucruri de pe podea care ar putea sa transforme aspirarea intr-o misiune mult mai dificila si care te impiedica sa aspiri eficient. De asemenea, aduna lucrurile care iti pot infunda sau strica aspiratorul, asa cum sunt obiectele mici precum agrafe, monede, jucarii mici, pungi sau hartii. 

Daca vrei cele mai bune rezultate de la aspiratorul tau, trebuie sa-i inlocuiesti sacul atunci cand este trei sferturi plin, nu cand este complet plin. Iar daca ai aspirator fara sac, curata cutia de colectare inainte de a incepe sa aspiri.  

Nu uita sa scuturi filtrele aspiratorului dupa fiecare folosire. Parul prins in peria capatului de aspirare poate fi usor indepartat daca il tai cu o foarfeca. Nu este o misiune prea placuta, dar este necesara pentru ca aspiratorul sa iti ofere rezultate impecabile. 

Si ordinea in care aspiri conteaza foarte mult. Incepe din partea de sus – aspira draperiile, apoi canapeaua, fotoliile si abia la final podeaua. De asemenea, foloseste celelalte accesorii ale aspiratorului pentru a curata eficient.  

Cei care aleg produsele Echipamentecuratenie.ro au numai de castigat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *