Cum alegem aparatul de aer conditionat

Desi timid, sezonul cald se apropie. Trebuie sa ne gandim din timp la verile calduroase de la noi. Indiferent daca ai casa sau apartament, caldura sufocanta din timpul verii ne creeaza probleme in fiecare an. Multi au tendinta sa isi aleaga un ventilator insa acesta nu este eficient si, pentru a simti efectele lui, trebuie sa stai mereu in dreptul aparatului. Pentru a-ti racori casa, solutia cea mai buna este montarea unui aer conditionat. Cum alegem un aer conditionat bun si care sa faca fata cerintelor noastre?

Sunt cateva criterii de care trebuie sa tinem seama:

  1. In primul rand, cand achizitionam un astfel de aparat trebuie sa tinem cont de suprafata camerei sau locuintei.
  2. In functie de modul in care este proiectata locuinta, cei care iti vor monta aparatul de aer conditionat vor decide daca e nevoie doar de unul sau mai multe.
  3. Pentru a alege produsul potrivit este cel mai bine sa tii cont de capacitatea de a raci, de firma care il produce si de pretul acestuia. In acest caz, cu cat e mai scump, cu atat e mai bun. Un aparat foarte ieftin risca sa se defecteze usor si e ca si cum ai arunca banii pe fereastra.
  4. Alege o firma specializata in montaj aer conditionat. Nu lucra cu amatori. Risti sa strici si dispozitivul si casa. Apeleaza la serviciile unor profesionisti care sa asigure un montaj autorizat.

Eu personal am ales Climatico, deoarece mi-au oferit absolut tot ce am avut nevoie, asta insemnand o gama larga de produse de calitate si la preturi bune. Mi-au asigurat transportul pana la domiciliu, dar si serivicii complete. Cu multa amabilitate si rabdare, m-au consiliat despre ce aer sa imi achizitionez pentru locuinta mea de 50mp. Apoi au efectuat toate lucrarile de montaj. Au lucrat rapid si fara prea mult deranj. Mi-au explicat fiecare functie si cum sa il folosec pentru a fi cat mai eficient. In plus, m-au asigurat ca voi avea suport gratuit in orice moment daca nu ma voi descurca cu manevrarea aparatului de aer conditionat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *