Cum aleg canapeaua ideala pentru living


Atunci cand vrei sa iti amenajezi apartamentul, in mod categoric, printre altele trebuie sa te gandesti si cum alegi o canapea. Si, nu e chiar simplu de ales. Nu stiu cum aleg altii, dar sa va spun cum mi-am ales eu canapeaua pentru living.
In primul rand am vrut o canapea extensibila. Am un apartament mic – dormitor, living, bucatarie si baie. Cu siguranta am nevoie de un spatiu de dormit in momentul in care voi avea musafiri. Canapeaua extensibila a fost o idee excelenta.

Totodata am vrut si o canapea cu spatiu de depozitare dedesubt. Acest spatiu de depozitare imi este deosebit de util. El ma ajuta sa am mai multa ordine in casa, ceea ce imi place foarte mult.
In alegerea canapelei am tinut cont si de dimensiunile pe care aceasta le are. In mod categoric acesta e un aspect foarte important. Nu poti alege orice canapea care iti iese in cale. Ea trebuie sa fie perfecta pentru locul in care vrei sa o asezi. Si, nu e deloc greu sa masori spatiul in care vrei sa o asezi si sa vezi daca dimensiunile canapelei se pliaza pe spatiul de care dispui.

Tapiteria canapelei conteaza si ea. Eu am avut de ales intre material textil si piele. Diferentele intre aceste doua materiale se observa in calitate, pret, aspect, confort, etc. Eu am optat in cele din urma pentru o canapea din material textil. S-a potrivit perfect pentru ceea ce am vrut eu.
Si designul canapelei a contat. In nici un caz nu as fi ales o canapea care sa nu imi placa si care sa nu se potriveasca in locuinta mea.

Imi place canapeaua pe care am ales-o si sunt foarte multumita de ea.
In alegerea canapelei mele mi-a fost de ajutor si site-ul Tettu.ro. Aici am gasit o multime de sfaturi utile in alegerea canapelei. Pe acest site gasesti o multime de informatii dintr-o multime de domenii. Afli tot ce vrei de la alegerea unor panouri solare pana la sfaturi de design, lifestyle, arhitectura si multe altele. Daca vrei sa afli mai multe detalii, intra pe site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *