Cum aleg bijuteriile pe care le port

Femeile adora bijuteriile si sunt foarte atente cum anume le poarta. La unele tinute ar merge un medalion argint, la altele un colier din perle si asa mai departe. Fiecare tinuta trebuie accesorizata cat mai frumos.

Nu stiu cum isi aleg alte femei bijuteriile, dar sa va spun cum le aleg eu.
In primul rand tin cont de tinuta pe care o porta. Daca de exemplu vreau sa merg la o nunta sau la o conferinta si stiu cu ce ma imbrac, aleg un accesoriu in functie de tinuta. Daca nu am in colectia de acasa, merg prin magazine si caut sau le cumpar online de pe site-uri ca metaphoabijoux.ro.
Recunosc insa ca sunt si cazuri in care vad anumite accesorii si le cumpar doar pentru ca imi plac, apoi gasesc tinute potrivite la care sa le port.

Cand aleg accesoriile sunt foarte atenta la calitatea acestora. Pentru mine e important ca o bijuterie sa fie bine realizata si sa arata impecabil. Sunt dispusa sa platesc mai mult, dar sa cumpar un lucru de calitate.
Apoi, daca tot am amintit de pret, iau in considerare si pretul, in sensul ca nu imi cumpar chiar ce e mai ieftin, dar nici de fiecare data ce e mai scump. Am si accesorii mai ieftine si accesorii mai scumpe. De cele mai multe ori insa le aleg pe cele care au un pret acceptabil.

Conteaza mult pentru mine si materialul din care sunt bijuteriile fabricate. Cel mai adesea cumpar bijuterii din aur si argint, dar am acasa si cateva bijuterii fabricate din materiale textile.
Cand cumpar bijuterii, intotdeauna le cumpar doar pe cele care imi plac si bineinteles pe cele care cred eu ca se potrivesc stilului meu. Niciodata nu am cumparat si nu voi cumpara anumite bijuterii doar pentru ca se poarta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *