Culoarea perfecta pentru unghii cand vrei sa scoti in evidenta inelul de logodna

V-ati gandit vreodata ca s-ar putea sa existe o legatura intre manichiura aleasa si inelul de logodna purtat? In functie de cat de reusita este combinatia intre cele doua, si imaginea personala poate fi influentata in mod decisiv! Asa ca ascultati sfaturile stilistilor, pentru un look deosebit, rafinat si elegant.

Ideea de baza este una cat se poate de simpla: daca vreti ca intr-adevar inelul de logodna sa straluceasca, o manichiura ingrijita este un “must”. Va promitem: o nuanta potrivita de oja sau lac de unghii poate transforma complet noul tau accesoriu.

Astfel, unghiile vopsite in rosu intens, de culoarea merelor coapte, vor evidentia sclipirile unui inel de logodna din aur roz, pentru un look natural, tineresc si senzational.

Inelul de logodna din aur alb nu va fi singurul care va reflecta lumina – si manichiura poate contine accente argintii. Va recomandam un lac semi-permanent cu sclipici.

Puteti combina un inel de logodna din aur galben cu o manichiura nude sau roz delicat, pentru un efect cromatic maxim.

Daca aveti pe deget un inel de logodna cu diamant solitar sau orice alta piatra care ocupa locul central, atragand toate privirile, probabil ca vreti sa ramana asa. O idee inspirata ar fi sa cautati nuante nude de lac de unghii.
Si pentru ca in 2016, nuantele “vedeta”, conform institutului Pantone, nu sunt doar cele roz-cuart, ci si albastru seren, integrati cu incredere oje in aceste culori pentru a obtine o manichiura de vis!

Puteti sublia profunzimea safirului incrustat pe inelul de logodna, creand o manichiura nail-art care sa sa contina accensorii pe varfurile unghiilor in forma de migdala, rotunjite sau french.

Un lac de unghii alb mat poate garanta un look de nota zece pentru un inel de logodna cu design modern si cu un singur diamant tintuit in setare tensionata sau halo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *