Cu ce am ramas in urma schimbului interstudentesc de la Cluj-Napoca

Se intampla ca in perioada studentiei, sa dai peste oportunitati si ocazii care sa te duca departe, spre locuri si oameni pe care n-ai cum sa-i uiti si pe care ai vrea sa-i revezi cat mai des. Inceputul lunii martie, l-am trait in stil ardelenesc in orasul Cluj-Napoca unde alaturi de alti colegi si prieteni am trait o experienta pe care cu siguranta nu o voi uita, experienta pe care eu o consider benefica si care-mi insufla un simt aparte, creativ si pragmatic. Motivat si cu o atitudine pozitiva, reintors acasa, ma bucur sa fiu unul din cei care au avut ocazia sa incerce ceva nou, intr-un stil total diferit, intr-un oras care ce-i drept e destul de departe de Iasi. cluj-napoca-pietonal

Daca e sa ma refer strict la feedbackul principal si la lucrurile cu care am ramas in urma vizitei mele la Cluj-Napoca pot spune ca am gasit oameni practici. Persoane care aleg a nu se plafona in teorie, lasand frau liber simtului practic, dezvoltand proiecte si initiative care nu intarzie in a avea rezultate. Amabilitatea persoanelor ce locuiesc acolo, stilul de viata, zambetul ce oamenii par sa ti-l afiseze in ciuda grijilor pe care le au, iti dau mult de gandit, lasandu-ti in minte o amintire frumoasa. Locurile, urbanismul si activitatile desfasurate par sa se pliat oarecum bine, in ciuda faptului ca programul a fost din punctul meu de vedere putin cam prea incarcat, incercand a face cat mai multe intr-un timp foarte scurt.

Cu toate astea zilele au trecut extrem de usor, iar stilul de viata prezent la Cluj inca-l mai simt in suflet. Accentul, de care m-am indragostit si locurile pe care le-am vazut imi vor ramane in suflet, ca o amintire frumoasa pe care am trait-o pe parcursul studentiei mele, aparent simpla.

Sper sa va revad, sa tinem legatura, si poate sa lucram impreuna la proiecte care poate n-au fost scrise inca pe hartie, dar care sunt in mintile noastre gata sa demonstreze ca noi generatii pot face diferenta!

Cu drag, din orasul celor sapte coline, al vostru prieten Florin!  

Sursa FOTO: goo.gl/V8c3zo

One thought on “Cu ce am ramas in urma schimbului interstudentesc de la Cluj-Napoca”

  1. Ardelenii sunt oameni cu totul deosebiti. Am legatura directa cu ardelenii deoarece am niste rude in sibiu. Sunt foarte ospitalieri, sunt bucurosi sa te primeasca, sa te ajute.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *