Covorase auto

Se pare ca iarna ne arata adevarata fata a sa si acum trebuie sa infruntam nametii. Urasc iarna din Bucuresti deoarece este foarte multa mizerie dupa ce se da zapada de pe carosabil cu tot cu nisipul si alte substante care se dau pe sosea. Totul devine un adevarat lac in care trebuie sa inoti de fiecare data ca sa treci de pe o parte pe alta a carosabilului. Daca nu ar fi asa si zapada ar ramane alba poate si in oras ar fi un peisaj superb si am iesi si noi sa ne plimbam fara sa alunecam sau sa calcam in bultocile care umple gropile din asfalt.

Eu circul in aceasta vreme mult cu masina mai ales ca sunt taximetrist. Mi-am facut propia afacere si lucrez acum ca taximetrist. Am zis sa incerc marea cu sarea si mi-am facut propiul taxiu. Acum am multi clienti care ma cunosc si mereu apeleaza la mine cand au nevoie sa ajunga in oras. Pe timp de iarna se face foarte mult noroi si masina mea trebuie curatata foarte des. Unii nu prea mai baga de seama si se urca plini de zapada si nisip in masina asa ca trebuie sa gasesc niste solutii ca sa nu distrug mocheta de tot. Am avut mocheta in masina de cand am luat-o dar vreau sa imi iau acum covorase auto fiindca sunt mult mai bune. Pe acestea le spal usor cu furtunul, pe cand la mocheta trebuie cu o carpa umeda si periuta.

Am intrat pe un site care se ocupa cu accesorii pentru interiorul masinii si am gasit niste covorase auto foarte bune. Eu vreau sa imi iau covorase auto ZPV provenite din Cehia. Probabil va intrebati de ce am ales sa imi cumpar covorase din Cehia. Am ales aceste modele deoarece sunt mult mai ieftine si de calitate. Probabil nu sunt la fel de calitative precum cele din cauciuc de 5-6 mm dar isi fac treaba. Eu o sa imi cumpar covorase auto de pe ptc-auto fiindca am mai vazut la un amic si mi-au placut. Aceste modele de covorase se potrivesc perfect la forma si dimensiunile podelei masinii.  Sunt niste cauciucuri de calitate produse in Cehia si nu au miros, ceea ce este ideal deoarece am mai vazut la cineva covorase auto care aveau un miros de cauciuc de nu puteai sa stai in masina. Un alt atuu al acestor covorase este faptul ca sunt impermeabile si rezistente la temperaturi mari sau scazute, prezentand niste celule care retin apa si murdaria.

Preturile de pe ptc-auto sunt mult mai mici fata de alte site-uri asa ca oricand poti sa intri si tu pentru a vedea cele mai tari oferte la covorase auto

Leave a Reply

Your email address will not be published.