Covorase auto pentru masina mea

Atunci cand iti cumperi o masina noua pentru care ai muncit foarte mult timp ca sa ti-o poti achizitiona, iti este foarte greu sa o mai vinzi dupa un timp. Daca ai bani probabil iti permiti sa o vinzi si sa te desparti usor de un bun cumparat cu bani munciti nu castigati usor. Eu nu prea ma mai indus sa imi vand passat-ul asa ca incep sa il reconditionez. Ultima data cand l-am scos din garaj a fost vara trecuta, cand am mers cu gasca la mare. A fost mare petrecere atunci si ne-am distrat de minune. Am reusit sa ne distram la maxim insa vara a trecut si amintirile raman. Masina este destul de buna insa i-am cam dat kilometrajul peste cap.

Vreau sa ii aduc cateva imbunatatiri atat la motor cat si la interior. Am gasit deja sa cumpar niste covorase auto passat de pe un site foarte bun. Si mie mi-a recomandat un amic acest site de unde pot cumpara niste chestii foarte interesante. Pe ptc-auto am gasit chiar si tavite de porbagaj dar deocamdata vreau sa imi cumpar niste covorase auto. Am gasit un set de covorase exact pentru modelul meu de masina. O sa le iau fiindca sunt de calitate. Cauciucul din care sunt facute covorasele este de cea mai buna calitate si nu miroase fata de alte presuri auto pe care dai 20-30 de lei si miros foarte urat.

Covorasele au o margine de protectie pentru a preintampina caderea murariei sau a apei pe podeaua masinii. Matrialul este foarte flexibil si de calitate. Presurile auto pot fi spalate cu apa foarte fierbinte sau pot fi inghetate si tot nu se deterioreaza. O sa imi comand si eu un set deoarece am vazut ca au niste caracteristici foarte interesante si isi fac toti banii.

One thought on “Covorase auto pentru masina mea”

Leave a Reply

Your email address will not be published.