Covoare de top pentru restaurant de top

 Pe o straduta plina de verdeata, pastrand inca farmecul de alta data, am deschis un restaurant pentru toti cei care doresc sa savureze diversitatea mancarurilor servite aici. Pentru mine, restaurantul este o mica industrie culinara, iar functionarea lui, trebuie sa indeplineasca anumite conditii. Inainte de a deschide afacerea, m-am gandit la fiecare detaliu, in asa fel incat sa mentin un echilibru, iar clientii sa se simta in siguranta si multumiti. Am acordat atentie dosebita tuturor componentelor precum: bucataria, interiorul salilor de mese, mobilierului, grupurile sanitare, podelele, etc. Acestea din urma, au nevoie de o curatare constanta pentru ca, se afla in contact direct cu exteriorul, iar suprafata aduna consant murdarie. De aceea, ele trebuie mentinute tot timpul curate. Clientul vine aici, nu doar pentru a savura diferitele preparate culinare, dar si, pentru a se simti  relaxat, intr-un anturaj primitor. Prin urmare, atmosfera joaca un rol important, iar amenajarea spatiului cu produse de calitate, este esentiala. Curatenia in restaurant trebuie sa fie impecabila, iar pentru a o mentine, am decis sa folosesc numai materiale de calitate. Sanatatea clientilor si a pesonalului, este unul dintre cele mai importante aspecte pe care oricine ar trebui sa le aiba in vedere, indiferent ca este vorba de locuinta proprie, despre un loc public, despre o institutie sau orice tip de cladire utilizata in diverse scopuri. Pentru ca vreau sa am un restaurant perfect pus la punct si curat, am comandat de pe site-ul Covoare profesionale.ro, atat: covorase interior, cat si covoare exterior, toate de o calitate exceptionala si la preturi acceptabile.

 Atat covorasele de interior, covoare exterior, covorase Horeca sau covoare profesionale sunt puternic absorbante si rezistente la traficul pietonal extrem, sunt special concepute sa reziste uzurii, atat la interior, cat si la exterior. De asemenea, podeaua bucatariei nu trebuie neglijata, iar cele mai bune solutii antialunecare sunt covorasele profesionale special create pentru asemenea spatii.

Ospitalitatea trebuie sa fie adaptata pentru gusturile si cerintele clientilor, sa fie intr-o permanenta schimbare, iar noile tehnologii sa faca parte din viziunea ta, ca patron de restaurant. Nici elementele de decor nu trebuie sa lipseasca pentru satisfacerea oaspetilor care iti vor trece pragul. Personalul de specialitate de la covoare-profesionale.ro mi-a oferit informatii complete despre produsele existente si m-a ajutat sa aleg produsele de care am nevoie. Pentru a mentine standardul de curatenie in resaturant, dar si pentru a avea un rol  estetic, am achizitionat mai multe produse pentru spatiile din interior, cat si pentru spatiul de intrare din exterior. 

O alegere excelenta, care combina performanta si ambianta este mocheta de interior Amadeo. Aceasta mocheta are aspect tesut modern in nuante naturale si contemporane, producator fiind Balta Industries. Avand o suprafata densa, dar rezistenta, asigura rezistenta si durabilitate din clasa 33.  Cu toti stim cat de esentiala este curatenia in spatiul de intrare, iar pentru aceste suprafete, desigur avem nevoie de covoare exterior care sa reziste traficului intens, cat si conditiilor meteorologice extreme. Un alt produs din gama de covoare exterior de foarte buna calitate, este Presul City, producator fiind Nortax. Buclele de vinyl flexibile, cu diametru de 1 mm, il fac rezistent la razele UV, nu absoarbe apa, se adapteza oricarei suprafete si asigura performanta maxima in orice clima, nu are strat de suport permitand noroiului si apei sa se scurga sub stergator. Sunt de o calitate exceptionala, iar preturile sunt fara concurenta. Recomand cu mare placere produsele comercializate de catre magazinul online covoare-profesionale.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *