Covoare de top pentru intrarile de hotel

Dupa cum stie toata lumea, concurenta este acerba in industria hoteliera si fiecare detaliu conteaza. Indiferent ca vorbim despre un hotel de 5 stele sau o micuta pensiune la munte, pentru a convinge clientii sa petreaca noaptea in unitatea dvs. de cazare si sa le oferiti o experienta placuta, prin urmare, este esential sa aveti grija de calitatea serviciilor si de imaginea acesteia. Instalarea unui covor de intrare excelent va juca un rol esential in acest sens. Si nu este singura sa functie.

Importanta covorului de intrare in hotel

In hoteluri ca in alta parte, prima impresie lasa o amintire de durata. Si din moment ce covorul de intrare este unul dintre primele elemente cu care se confrunta clientii dvs., este mai bine sa-l alegeti cu atentie! Un covor murdar, intr-o stare proasta sau cu un nivel scazut de calitate ar putea deteriora imaginea unitatii tale. Acesta este motivul pentru care este recomandat sa obtineti un model perfect adaptat standardului hotelului dvs. La urma urmei, covorul de intrare trebuie sa fie o vitrina pentru unitatea dvs. Deci nu il neglijati! Pentru asta, sunt necesare covoare profesionale precum cele comercializate la sanito.ro. Aici veti gasi covoare exterior perfect adaptabile necesitatilor pe care le aveti. Tot de la sanito.ro, se pot achizitiona si covorase interior elegante sau personalizate, pentru a face din unitatea dvs. de cazare un model de eleganta si stil.

Modele ultra rezistente

Unul dintre primele criterii de care trebuie sa tineti cont atunci cand alegeti covorul de intrare trebuie sa fie prezenta. Unele modele sunt intr-adevar mai capabile decat altele sa reziste la uzura timpului si la traficul intens intalnit adesea in hoteluri. Realizate de oameni experimentati, covoarele oferite de sanito.ro vor ramane eficiente si in stare buna multi ani. Aceasta durabilitate este rezultatul unui know-how castigat de-a lungul anilor, al designului specific al modelelor si al utilizarii sistematice a materialelor de calitate.

Covorase de intrare igienice si usor de ingrijit

Pentru a asigura cea mai buna experienta posibila pentru clientii dvs., covoarele de intrare de la sanito.ro au o absorbtie ridicata. Acestea pot fi astfel instalate in interior si in exterior, indiferent de conditiile meteorologice. Trecerile repetate tind sa pamanteasca suprafata covoarelor prost realizate. Nu este cazul modelelor de la sanito.ro. Datorita compozitiei ingenioase, praful si murdaria nu stagneaza niciodata pe suprafata, ci sunt depozitate in spatii interprofilate. Pot fi curatate cu usurinta cu un periaj simplu. In plus, murdaria nu va fi transportata niciodata in unitatea dvs., iar covorul dvs. va fi mereu curat. Usor de rulat, modelele de la sanito.ro garanteaza, prin urmare, o intretinere extrem de usoara.

Siguranta este in centrul prioritatilor 

Un bun covor de intrare in hotel ar trebui sa fie sigur pentru utilizator. Pentru a preveni orice risc de cadere, acoperirea covoarelor prezinta astfel o suprafata antiderapanta foarte eficienta. Incorporate in pamant, se potrivesc perfect la suprafata solului si respecta toate regulile de securitate specifice.

Alegeti un covor de intrare personalizat

Covorul dvs. de intrare este o reflexie a unitatii voastre. Prin urmare, este esential sa o alegeti tinand cont de estetica interioara a hotelului dvs. Pentru a oferi o intampinare personalizata clientilor dvs., prin urmare, veti avea posibilitatea de a alege modelul in functie de multe culori si dimensiuni. Acest suport adaptat este esential si va va permite sa integrati perfect covorasul de intrare in decorarea, arhitectura si traficul hotelului dvs. Calitatea intampinarii dvs. va fi mult imbunatatita!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *