Contabilitate virtuala si eficienta

In institutia noastra lucreaza doi contabili. Au un birou spatios si cald, fiecare sta la masa lui pe un scaun directorial in fata unui computer performant. In imediata apropiere au la dispozitie grupul sanitar. In departamentul contabilitate lucreaza doua doamne si ambele au avut concedii de crestere a copiilor, fiindca amandoua au doua fetite. Sigur ca a fost dreptul lor sa isi creasca fetitele si sa beneficieze de concedii.

Detest angajatorii care nu angajeaza femei insarcinate sub nicio forma. Stiu doamne foarte slabe, care au reusit sa pacaleasca angajatorii, semnele sarcinii nefiind vizibile, fiindca mai aveau nevoie de putina vechime, sa beneficieze de drepturile ce li se cuveneau, iar la ora adevarului, managerul si proprietarul firmei au facut un scandal monstros pentru acest lucru. Salariatul merita respectat si are drepturi si indatoriri prevazute in contractul de munca, iar tu ca intreprinzator sau manager poti avea contabilitate virtuala si eficienta, daca stii sa cauti bine pe internet si sa soliciti colaborare cu serviciul de contabilitate RealCont.ro.

Nefiind contabili de ieri de azi, nu au nevoie de formare si iti pun lucrurile la punct in prima luna, oricata dezordine ar fi in evidentele tale. Serviciile oferite de ei sunt de calitate premium, iar numarul solicitantilor creste datorita urmatoarelor aspecte pozitive pe care le aduce colaborarea cu ei: -sunt prompti si iti trimit toate evidentele pe adresa de e-mail. Stiu intreprinzatori care alearga dupa contabili, fiindca nu au contabilitate in firmele lor si stau pana acestia le fac lucrarile. Proprietarul unui bar din oras nu a gasit decat un contabil pensionar care sa se ocupe de evidentele sale, iar acesta lucra dupa moda veche: cu creion si indigo pus sub hartia pe care socotea, sa iasa totul in dublu exemplar.

Fiindca nu vedea bine si ii tremuram mainile pe al doilea exemplar cifrele erau amestecate, astfel ca totul era reluat de la capat, in timp ce stapanul barului astepta plin de nervi. E frustrant sa stai doua ore si sa rasufli usurat ca totul este gata, iar la proba indigoului sa se naruiasca toate sperantele! Vazandu-l dezamagit ca nu gaseste un contabil tanar in oras dispus sa il ajute, i-am prezentat avantaleje colaborarii cu firma Realcont.ro si datele de contact ale acesteia.

In prezent, s-a extins si are timp de excursii in tara si in strainatate, fiindca nu isi mai petrece sambetele si duminicile cu acel contabil batran si demodat, care nu stia sa foseasca programele noi de contabilitate si computerul. -Nici nu stii cata usurare a adus in viata mea informatia pretioasa pe care mi-au dat-o! In ciuda faptului ca lucra extrem de incet si ca gresea mult si des, avea pretentii financiare de 2 ori mai mari, decat achit acum firmei care se ocupa si de resurse umane si de reprezentarea mea in fata institutiilor statului.

Da, m-am extins datorita lor. Am si restaurant si laborator de cofetarie-patiserie, eu, cel care a plecat de la un bar de familie. Nu imi vine sa cred ca imi tin cu mana de fier bilantul, ca primesc la timp lucrarile de salarizare, ca totul este perfect si ca stiu in orice moment ce banuti mai am in cont si ca platile catre FISC sunt facute la zi. Acum sa te informez eu ceva nou in legatura cu activitatea lor! Stiai ca la un contract semnat pe un an, o luna lucreaza gratuit pentru client? Nu am gasit pe nimeni la fel de atenti cu clientii asa cum sunt ei! Luna respectiva se afla prin tragere la sorti.

Este incantat si imi vorbeste ore intregi de realizarile lui: si-a terminat vila cu etaj si piscina in curte, si-a luat masina noua si tocmai a inaugurat hotelul de cinci stele din oras. Toate acestea au fost posibile, fiindca parteneriatul cu contabilii de la firma amintita i-a dat curaj. In plus, luna de luna a facut economii datorita contabilitatii prin internet. Mi-a mai spus cu insufletire ca nu este deloc egoist si ca le spune si altor afaceristi unde gasesc cei mai buni si devotati contabili. Ma bucur ca l-am putut ajuta si ca am promovat activitatea unor oameni competenti, care iubesc ceea ce fac si care ajuta intreprinzatorii sa se dezvolte, iar ca o consecinta a activitatii lor, economia prospera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *