Chevrolet a deschis reprezentanţa Iași

ChevypnglogoVeste bună pentru cei care au sau apreciază autoturismele de calitate: Chevrolet este în Iaşi. Cea mai mare marcă internaţională a companiei General Motors pune la dispoziţia ieşenilor o gamă completă de automobile atrăgătoare şi funcţionale: maşini de oraş, de familie, în 7 portiere, SUV / Crossover şi chiar maşini sportive.

Dacă a existat vreodată un producător de maşini de legendă, atunci acesta trebuie să fie Chevrolet. În cei 101 de ani de la înfiinţarea companiei de către elveţianul Louis Chevrolet, marca auto şi-a onorat obsesia declarată pentru un design atrăgător şi practic, pentru performanţă şi inovaţie, în sute de modele de succes. În prezent, este cea de-a patra marcă auto internaţională cu vânzări anuale de patru milioane de autovehicule în peste 140 de ţări, fiind una dintre companiile auto cu cea mai rapidă dezvoltare din lume.

Gama Chevrolet destinată pieţei europene cuprinde autovehicule potrivite fiecărui stil de viaţă.

Chevrolet Spark, primul mini în 5 uşi produs sub această marcă, are la bază un concept revoluţionar prin exteriorul expresiv, interiorul bine echipat şi cu dotări inteligente, suficient de spaţios pentru ca cinci adulţi să călătorească în condiţii optime 

Chevrolet Aveo, în variantele sedan şi hatchback, este în prezent cel mai sigur şi cel mai economic autovehicul din segment. Atât în varianta cu 4 uşi, cât şi în cea cu 5 uşi, Aveo e definit printr-un stil atrăgător, elegant, mânuire sportivă, dotări impresionante de siguranţă, economie de combustibil şi funcţionalitate, finisaje de calitate.

Modelul Chevrolet Cruze, cel mai bine vândut sedan compact din Germania, Anglia şi Italia, a adus companiei, pentru al treilea an consecutiv, titlul de câştigător la categoria producător în cadrul campionatului WTCC.

Disponibil şi în variantele hatchback şi Station Wagon, Cruze oferă manevrabilitate superioară, motoare economice, cinci stele de siguranţă EuroNcap şi o calitate de neegalat în ceea ce priveşte finisajele.

MPV-ul de familie Orlando este un vehicul de familie cu interior flexibil şi design exterior surprinzător. Orlando poate transporta confortabil până la 7 persoane, la fel de bine precum poate transporta bagaje. Multiplele combinaţii diferite ale scaunelor fac din Orlando un vehicul extrem de adaptabil.

Mai puternic, mai practic, mai funcţional, SUV-ul Captiva reprezintă versiunea îmbunătăţită a unui model deja de succes. Fiecare decizie de design luată a adăugat elemente menite să atragă atenţia – o maşină ce te impresionează atât ca aspect, cât şi atunci când o conduci, perfectă pentru diferite stiluri de viaţă: motor puternic, siguranţă de 5 stele EuroNCAP şi trei rânduri de scaune modulare, oferind astfel posibilitatea transportării cu uşurinţă atât a bagajelor voluminoase, cât şi până la şapte pasageri.

Camaro oferă un nivel de performanţă şi de inginerie pe măsura statutului său istoric. Mai agresiv decât o felină încolţită, Camaro a fost construit pentru a merge într-o singură direcţie: înainte. Modelul V8 de 6.2L este mult mai puternic, cântăreşte mai puţin şi este mai eficient decât oricând. 426 cai putere vin în ajutorul unui motor cu came duble, ce oferă performanţa specifică maşinilor de curse, cu o manevrabilitate ce pare din altă lume.

Proprietarii actuali de automobile Chevrolet din Iaşi pot beneficia de servicii de reparaţie şi întreţinere în service-ul autorizat al mărcii. Lucrările sunt realizate de către o echipă tehnică pregătită de producător, cu instrumente şi piese originale.

Toţi ieșenii sunt așteptaţi pentru un testdrive la sediul reprezentanţei din Calea Chişinăului nr. 23, de luni până vineri, între orele 8:00 şi 18:00, sau sâmbăta, între 8:00 şi 14:00. Pentru programări la service-ul Chevrolet este suficient un telefon la 0232 255 388 sau un e-mail la adresa: service@transcar-iasi.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.