Cele mai interesante carti de vizita le gasiti pe agrafa.ro

Cartile de vizita au inceput sa fie folosite inca din secolul 18 de catre membrii elitari ai societatii. Toti aristocratii detineau carti de vizita, respectiv cartonase pe care era imprimat blazonul familiei, precum si numele persoanei. Dupa revolutia industriala, cartile de vizita au inceput sa fie folosite de catre oameni de afaceri, specialisti, meseriasi, etc. cu scopul de a constitui un memento pentru cei care le primeau micile bucati de carton, pe care erau imprimate datele de contact, numele firmei, specializarea, etc.

Pe Internet exista foarte multe soft-uri gratuite care va ajuta sa va creati propriile carti de vizita, insa rezultatele finale nu vor arata niciodata la fel de bine ca cele obtinute de firmele specializate in acest domeniu. In plus, veti cheltui si mai multi bani daca veti incerca sa va confectionati singuri cartile de vizita si veti consuma energie si timp valoros.

Filmele specializate in crearea de carti de vizita au experienat vasta in domeniu, precum si aparatura speciala, ceea ce face ca pretul per bucata sa fie mult mai redus decat daca le-ati crea dumneavoastra. In plus, aceste companii pot crea o infinitate de modele de carti de vizita, precum si nenumerate posibilitati de imprimare si finisare. Nu trebuie uitat nici faptul ca astfel de firme au contracte cu furnizori de la care pot achizitiona modele de carton exclusiviste.

Pe site-ul agrafa.ro puteti plasa oricand o comanda pentru carti de vizita, indiferent de numarul de bucati, avand la dispozitie optiuni foarte multe in ceea ce priveste suportul pe care doriti sa fie imprimate, respectiv tipul de carton folosit (alb, colorat, mat, lucios, cu insertii, texturat) sau chiar plastic (transparent, colorat), finisajul acestora (plastifiate, in relief, cu aplicatii folio, etc), cat si font-urile sau culorile folosite. In plus, beneficiati de consiliere in ceea ce priveste alegerea celui mai potrivit design pentru cartile de vizita pe care vi le doriti. Un alt aspect de care este bine sa tineti cont este legat de preturile incredibile pe care Agrafa Print le pune la dispozitia clientilor sai!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *