Cele mai frumoase si cele mai bogate modele videochat din lume

Studioul de videochat Money Studio detine multe recorduri mondiale care il propulseaza in topul primelor 5 studiouri de profil din lumea intreaga. Nu mai este un secret ca romancele sunt printre cele mai frumoase femei din lume.


Cu toate acestea, o femeie care munceste mult, este impovarata de grji si se confrunta cu lipsuri se urateste. Ea poate fi incredibil de frumoasa, in momentele in care plange si ochii sai tristi privesc in pamant se transforma.
Modelele videochat care lucreaza pentru Money-studio radiaza de frumusete fiindca sunt 100% multumite cu viata pe care o duc si cu conditiile de lucru de aici.

Stiind ca au totul si ca se pot realiza intr-un timp scurt, fericirea li se citeste in priviri si se reflecta in obrazul neted si perfect.

Primul record, dupa cum spuneam se refera la faptul ca aici lucreaza cele mai frumoase fete din lume, de aceea ele pot avea si salarii de 50 000 de dolari pe lume, fiindca barbatii bogati din strainatate (site-ul poate fi vazut numai de peste hotare) dau oricat sa le poata admira si sa stea de vorba cu ele.

Al doilea record consta in conditiile de lux in care muncesc modelele videochat. Fiecare fata are camera ei, mobilata dupa gust, pat imens din piele, oglinda uriasa si aparatura performanta. La baie gaseste prosoape si cosmetice de firma ca la hotelurile de lux.

Incasarile fetelor depasesc de cateva ori salariile celor care muncesc in constructii in afara. O fata cu experienta poate castiga de 10 ori mai mult decat un zidar, care face si ore suplimentare.
Salariile fetelor sunt cuprinse intre 5 000 de dolari si 50 000 de dolari lunar, dar este posibil ca sa exista angajate care ridica lunar 100 000 sau 1 000 000 de dolari. Nu exista limita maxima a salariului.

Recordurile nu se opresc aici. Regulat se organizeaza concursuri pentru fetele care fac bani in studio, iar valoarea acestora este uriasa. Cel mai mic premiu este in valoare de 5 000 de euro, fiind un voucher de cumparaturi din magazinele exclusiviste din Bucuresti. Pe primul loc se afla apartamentul din zona rezidentiala, mobilat si dotat cu tot ceea ce este necesar pentru mutarea castigatoarei in el. Si masina este valoroasa, sa nu mai vorbim de excursia exotica.

Daca angajata nu ia unul dintre premii, este ajutat de catre angajator sa se realizeze material pe deplin, astfel ca pana in 30 de ani va avea apartament cumparat de la dezvoltator direct, mult mai avantajos, o masina foarte buna, operatii estetice facute in rate la cei mai buni specialisti.

Securizata 100% cladirea in care se desfasoara videochat este cel mai linistit loc de munca. Fiind o ocupatie recent aparuta pe piata de munca savantii au constatat ca modelele videochat nu se imbolnavesc de nervi, nu cad in depresii si nu capata boli profesionale cu care se aleg alti salariati. Totul este tinut sub control si lucreaza pentru binele angajatului.

Money-studio pastreaza confidentialitatea in legatura cu ocupatia modelului videochat, astfel ca „dupa trecerea in rezerva” nimeni nu va defaima femeia putred de bogata, ci se va intreba care sunt sursele bogatiei sale?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *