Cele mai bune scaune auto si carucioare pentru copii

Prima grija a parintilor este siguranta celor mici. Inca de la nasterea bebelusului, parintii trebuie sa ia in calcul achizitionarea celro mai bune produse pentru cei mici, care sa le asigure acestora confortul maxim si siguranta.
Este recomandat ca cei mici sa fie scosi la aer curat zilnic, iar in acet scop aveti nevoie de carucioare copii. Caruciorul trebuie sa indeplineasca anumite conditii, pentru a putea fi considerat potrivit pentru copilul dumneavoastra.

In primul rand, caruciorul trebuie sa fie potrivit cu varsta copilului: pentru un nou nascuti aveti nevoie de un carucior landou, in care cel mic sa poata dormi linistit, iar pentru copilasii mai mari de un an trebuie sa cumparati un carucior sport, care sa ii permita celui mic sa stea in fundulet. Al doilea aspect, extrem de important, este legat de siguranta copilului atunci cand este pus in carucior. Trebuie sa acordati o atentie sporita atunci cand alegeti caruciorul si sa va asigurati ca acesta este dotat cu centuri de siguranta cu mai multe puncte de prindere, astfel incat bebelusul sa fie perfect asigurat, fara a exista pericolul de a cadea sau aluneca.

De asemenea, va trebui sa acordati atentie si materialului din care este confectionat interiorul caruciorului. Este de preferat sa optati pentru carucioare care au pernutele interioare sau captuseala confectionate din materiale naturale, mai ales din bumbac, astfel incat sa fie impiedicata aparitia transpiratiei celor mici, cat si fenomenul de incingere al materialului pe timpul verii, dar si posibilele reactii alergice sau dermatite generate de materialele sintetice. Toate aceste criterii de selectie enumerate anterior se aplica si in cazul in care doriti sa achizitionati scaune auto copii.

Nu in ultimul rand, atunci cand achizitionati un carucior, trebuie sa va ganditi si la protectia impotriva razelor solare prea puternice, mai ales din timpu verii. Cele mai bune carucioare de copii sunt acelea care au capotina cat mai ampla, astfel incat cel mic sa nu fie expus direct razelor solare. O alta alternmativa ar fi sa optati pentru carucioare cu maner reglabil, care se poate muta si pe o parte si pe alta, astfel incat cel mic sa nu fie niciodata pus direct in bataia soarelui.

Pe bebecarucior.ro veti gasi o gama completa de carucioare si scaune auto, provenind de la producatori renumiti, avand o calitate de exceptie si preturi foarte avantajoase.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *