Cea mai noua modalitate de distractie la nunti

Astazi simt nevoia sa va vorbesc despre cea mai frumoasa nunta la care am participat anul acesta. A fost o nunta extrem de frumoasa. Mirii au fost relaxati si au zambit mereu, mancarea a fost suficienta si buna si distractia la ea acasa.

Au fost mai multe modalitatii prin care oamenii s-au distrat. Mie insa, cel mai mult mi-a placut cabina foto nunta Cluj. Aceasta cabina foto a fost extrem de interesanta.

Toti invitatii s-au distrat si s-au simtit bine facand poze cu ajutorul diverselor tipuri de accesorii. Nu cred ca am ras niciodata atat de mult la o nunta. E foarte distractivi sa vezi cum toata lumea se costumeaza cu peruci si tot felul de palarii sau tine in mana diverse masaje amuzante. Bineinteles ca sunt si mesaje de dragoste potrivite pentru toata lumea.

Mi-a placut mult aceasta experienta si cred ca la orice nunta ar fi potrivita o cabina photobooth.

Nunta despre care v-am povestit a fost nunta unei prietene foarte bune. Am intrebat-o apoi cum i-a venit ideea de a folosi la nunta o cabina foto si mi-a zis ca si ea vazuse la randul ei asa la o nunta. Apoi s-a interesat si s-a bucurat cand i-a gasit in Cluj pe cei de la Cabina cu Zambete.

Si eu la randul meu am de gand sa ii chem la nunta mea. Nu sunt din Cluj, dar sunt din Oradea. Oradea e unul din orasele in care cei de la cabinacuzambete.ro se pot deplasa. Alte orase in care mai pot veni sunt: Satu Mare, Targu Mures, Zalau, Alba Iulia si Baia Mare. Daca esti din aceste orase, cauta-i.

Pentru ca ma intereseaza serviciile photobooth de la cabinacuzambete.ro m-am interesat in legatura cu ce ofera aceasta companie. Am aflat urmatoarele informatii esentiale:

• Fotografiile pot fi printate pe loc si distribuite pe retelele de socializare;
• Cabina se inchiriaza in functie de durata, nu de numarul de poze;
• Orice ora in plus este taxata cu 50 de euro;
• La final toate pozele sunt trecute pe CD/Stick USB;
• Cabina foto este dotata cu echipamente de cea mai buna calitate;
• Un asistent va sta la eveniment in tot timpul in care va fi inchiriata cabina pentru a fi de ajutor in cazul in care e nevoie.

Abia astept nunta mea, nunta la care ma voi distra pe cinste impreuna cu invitatii datorita cabinei foto de la cabinacuzambete.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *