Esti student si nu stii cum sa economisesti bani? Stud Pass te ajuta cu reduceri si discount-uri pe masura

Am tot vorbit in ultima perioada cu mare parte din prietenii mei care, la fel ca si mine in unele momente, au ajuns sa se planga de situatia financiara nefavorabila care pentru un student este mai mereu prezenta si care se intampla adesea sa ne dea planurile peste cap. In acelasi timp am urmarit tot felul de idei antreprenoriale, nastrusnice si creative, incercand parca sa caut inspiratia care pana in acest moment nu m-a lovit atat de mult pe cat mi-as fi dorit eu si bugetul meu.

Cu toate astea internetul e mereu plin de informatii care mai de care, unele in avantajul nostru iar dupa cateva cautari am ajuns sa gasesc o fraza ce mi-a atras atentia poate mai mult decat m-as fi asteptat: „Stud Pass este Cardul de reduceri in baza caruia studentii/elevii obtin cele mai bune discount-uri din Iasi.”Curios din fire am cautat mai multe informatii iar dupa o scurta analiza a site-ului Stud Pass(.ro) am gasit destul de usor as spune, utilitatea cardului care nu face nimic altceva decat sa ofere reduceri, discount’uri in anumite locatii si ore, ajutand practic studentii sa economiseasca bani pe care altfel i-ar fi cheltuit oricum pe aceleasi consumatii si servicii achizitionate, dar la preturi intregi.

Si desi stiu si m-am convins ca romanul e carcotas din propria-i natura si critica aproape tot ce e in avantajul sau m-am tot gandit daca sa incerc sa achizitionez si eu un astfel de card, gandindu-ma ca poate nu e chiar ce eu as avea nevoie. Dar dupa un scurt research am gasit ca si alti oameni din jurul meu foloseau deja acest card, ba mai mult declarandu-se multumiti de beneficiile oferite. Iar asta pentru mine a fost un argument destul de bun. In acelasi timp am si apreciat ideea celor ce au lansat acest proiect, conceptul fiind unul nou in Iasi, dorindu-se astfel apropierea fata de studenti si fata de nevoile frecvente ale acestora.

card-Stud-Pass1Gandindu-ma deja la gama larga de servicii si produse la care as putea avea reduceri, aici numarandu-se servicii medicale, cursuri de dezvoltare personala, saloane de infrumusetare, sali de fitness, mancare, bere, cafea etc. unele dintre ele fiind deja pe lista mea de activitati zilnice, astept sosirea cardului pe care tocmai l-am comandat. Ideea ca as putea economisi ceva in plus suna chiar bine, asa ca de ce nu? Tu ce zici?

reduceri-studenti

3 thoughts on “Esti student si nu stii cum sa economisesti bani? Stud Pass te ajuta cu reduceri si discount-uri pe masura”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *