Cazare in Delta Dunarii la fel de confortabila ca in capitalele statelor bogate ale lumii

Daca in trecut oamenii nu aveau mari asteptari in ceea ce priveste cazarea din Delta Dunarii, in prezent exista un complex care poate concura de la egal la egal cu cele mai confortabile si scumpe hoteluri din statele bogate ale lumii.

Se stie ca Delta Dunarii este un taram mirific. Aici se gasesc copaci seculari si flori si plante care nu se mai gasesc in alta parte. In apele bogate sunt imperii de pesti, de aceea pescarii sunt neobositi in delta si este un adevarat spectacol sa asisti la munca lor.

O plimbare cu barca sub clar de luna sau la rasaritul sau apusul soarelui iti ramane in suflet pentru toata viata.

Numai daca privesti brodatura barcilor in apele fluviului si te imbogatesti sufleteste. Satele care se ascund printre salciile pletoase, pe malul apei, barcile mai scumpe sau ambarcatiuni stravechi te fascineaza. In delta bogatia si saracia sunt la fel de fascinante, supravietuirea implica un mare efort, in special cand ploua zile intregi si sunt inundatii sau iarna.
Delta Dunarii are capacitatea de a se reinnoi mereu, de aceea in trecut, oamenii acceptau conditiile modeste de cazare, numai sa petreaca aici cateva zile din concediu.

A fost nevoie de o echipa inimoasa de specialisti care sa puna bazele unui complex de cinci stele de cazare in Delta Dunarii, iar pretentiile oamenilor sa creasca si in ceea ce priveste cazarea in aceasta zona.

Da, echipa de la Lebada Resort demonstreaza ca se poate si in delta ca turistii sa beneficieze de confort de cinci stele, asa ca in Bucuresti, la Londra, la Paris, la Roma sau la Madrid.

Din moment ce exista acest hotel cu camere confortabile si facilitati pentru petrecerea placuta a timpului si la hotel, nu faceti economie si nu alegeti o alta alternativa! Multor oameni le lipseste curajul si cred ca ei nu au bani sa se cazeze la un hotel de cinci stele, dar sa nu uitam de vorcherele de vacanta care se dau aproape peste tot.

Jumatate daca poti sa achiti cu voucherele, alege Lebada Resort, chiar daca bagi mana in buzunar pentru completarea sumei totale ca acel concediu sa fie cu adevarat de neuitat. Prefera 3-4 zile la un hotel de cinci stele sau 7 zile la aceeasi unitate de cazare, chiar daca achiti din buzunar diferenta de bani, fiindca o data pe an te duci in concediu!

De ce confortabil? Intr-un hotel de cinci stele care este controlat riguros si mereu, nu vei avea probleme menite sa genereze frustrari.
Curatenia se face regulat in camera ca turistii sa fie pe deplin multumiti in timpul sederii lor la Lebada Resort. Oaspetii au la dispozitie apa calda si apa rece, baile sunt de asemenea curate si bine intretinute, iar cosmeticele de calitate din belsug.

In acest hotel sapunurile si gelurile de dus sunt alese pentru hidratarea si intretinerea pielii si au capacitatea de a curati pielea in profunzime.
In acest loc, pentru un tarif onest, oaspetii au asigurate: camera curata si complet mobilata, baie individuala, restaurant cu bucatari si ospatari cu experienta si pricepere profesionala, centrul spa, loc unde se pot face mai multe tratamente si sala de fitness, unde dupa o masa copioasa sau intr-o zi ploioasa se poate face miscare.

Avand o piscina cu apa sarata la dispozitie turistii nu stau in camera decat cand dorm, fiindca sunt provocati sa scape de diapozitive si sa faca miscare. Un copil care a facut cursuri de inot va lasa bucuros telefonul mobil si televizorul pentru locul de joaca, dar si pentru piscina.
Chiar si adultii gresesc cand continua sa utilizeze dispozitivele, in loc sa faca sport, sa se plimbe, sa se bucure de un asemenea loc.

Lebada Resort este un complex gandit pentru a revigora sanatea fizica si morala a tuturor celor care vin sa se cazeze aici.
Cura de aer curat, tratamentele de la centrul spa, sportul practicat in sala sau pe terenul universal de sport te scot din starea de melancolie si te fac sa descoperi frumusetile simple ale vietii si sa te bucuri pe deplin de ele. La Lebada Resort nimic nu iti raneste ochiul, fiindca tot ce vezi este frumos si firesc.

Sper ca te-am convins ca un hotel cu mai multe stele inseamna garantia ca tu si familia ta veti fi sanatosi si fericiti dupa petrecerea vacantei aici si ca nu va alegeti cu toxiinfectii alimentare, cu infectii neplacute sau paraziti nedoriti!

Ieftin este dubios in multe situatii si poate genera cheltuieli mai mari.
Este minunat ca si in delta noastra exista un hotel pe masura frumusetii si diversitatii acestui loc, iar turistii au acces la el.
Rezervarea se face simplu: telefonic sau pe internet, iar gazdele sunt pregatite sa te primeasca in orice anotimp.

Am fost la unicul hotel de cinci zile din Delta Dunarii si prezentarea de pe site-ul lor este modesta comparativ cu tot ce am gasit in acest loc de vis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *