Cauti sa achizitionezi verighete?

Cumpararea verighetelor este un pas foarte important nu numai datorita faptului ca acestea vor fi simbolul iubirii ci si pentru ca vor fi purtate tot restul vietii, la bine la si la rau. In comparatie cu inelul de logodna, verighetele au un rol principal in ciuda faptului ca de cele mai multe ori sunt cumparate ultimele. Inelul de logodna si verighetele sunt diferite din mai multe puncte de vedere, nu in ultimul rand datorita faptului ca inelul de logodna poate fi cumparat in secret in timp ce verighetele, de cele mai multe ori sunt cumparate impreuna de cei doi viitori soti.

Insa, sa revenim la verighete! Exista numeroase aspecte ce trebuie luate in considerare, de la alegerea modelului, materialului din care sunt realizate, pana la gramaj si alte detalii care au o semnificatie deosebita Achizitionarea verighetelor este un pas foarte important intrucat semnificatia acestora o sa va „urmareasca” tot restul vietii.

Iata cateva sugestii importante ce va pot fi de ajutor pentru a face o decizie de care sa fiti multumiti.

1. Pentru ca foarte multe femei poarta verigheta si inelul de logodna pe acelasi deget, expertii in modele de verighete sustin ca ar trebui sa exista o potrivire intre cele doua bijuterii astfel incat sa para obiecte-pereche. De asemenea, multe mirese prefera sa poarte inelul de logodna si verigheta atat pe degetele de la mana stanga cat si pe cele de mana dreapta. In aceasta situatie, cele doua bijuterii pot fi diferite.

2. In ultimii ani, gravarea a devenit cea mai buna si cea mai usoara metoda de personalizare a verighetelor. Acest obicei a inceput la curtile regale in Europa Medievala iar astazi gravarea unui mesaj pe interiorul sau exteriorul verighetei este indispensabil. Pentru acest lucru exista posibilitatea de a achizitiona verighetele deja gravate sau pot fi gravate cu mesajul dorit, dupa achizitionare. Diferenta dintre garavarea la exterior si cea la interior consta in faptul ca verighetele gravate la exterior implica mesaje mai complexe, majoritatea avand un rol decorativ, in timp ce modelele gravate la interior sunt limitate la cateva cuvinte importante, cum ar fi numele mirilor, data casatorie, etc.

Cu toate acestea, indiferent de modelul de verighete ales, echipa ATCOM este pregatita sa va indeplineasca dorintele. Fabrica noastra este locul in care bijuteriile sunt realizate in functie de preferintele clientilor nostri, respectand in acelasi timp cele mai inalte standarde de calitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *