Cauta un expert cand nu cunosti bine domeniul

Se spune ca viata in capitalele europene ajunge a fi un lux pentru cei mai multi dintre noi atat din punct de vedere al confortului cat si al beneficiilor pe care acestea ajung sa le ofere indiferent de zonele in care ajungeti sa locuiti. Desi n-am prea avut noroc sa ma bucur de privilegiul de a locui intr-una din capitale, multumindu-ma doar cu o vizita, ajung sa cred in faptul ca ansambluri rezidentiale poti gasi extrem de usor, mai ales daca vei sti unde sa cauti, dupa o cercetare oarecum amanuntita a pietei.

Chiar daca unii ar incepe cautarile pe internet si nu numai, in functie de preferinte eu ma gandesc ca un camin, o casa, o locuinta trebuie sa-ti ofere strictul necesar de nevoi indiferent daca se afla in nord, sud, centru sau mai la margine. Adesea cautarile pe care oamenii mi le-au spus cu trimitere directa la Bucuresti, au fost catre ansambluri rezidentiale Zona de Sud in zona de SUD – dezvoltator: SUD Imobiliar Expert, primind nenumarate feedbackuri pozitive din partea clientilor care nu s-au lasat cu una cu doua, cautand oferte pe placul si gusturile lor.   

Chiar daca drumurile ajung de cele mai multe ori sa fie obositoare, oferind exeperienta unor cautari pe care mai mereu le vei tine mine, ma gandesc ca apelarea unui expert poate usura munca pe care si asa in necunostinta de cauza si mai ales intr-un oras pe care si asa nu-l cunosti poate deveni un cosmar neplacut. Cu toate ca pentru multi poate fi un vis, o dorinta sau poate un plan de viitor un apartament in capitala nu e un lucru chiar imposibil in ciudat faptului ca zilele acestea citeam pe internet un articol sub forma Cât de scump este acum să fii proprietar în Bucureşti? Află totul într-o radiografie completă a celor şase sectoare ale Capitalei”

Chiar daca in aparenta poate fi considerat usor negativist si fara prea multe sanse, o tentativa de acest fel poate fi mai usor de indeplinit decat multe altele. Totul tine de logica, sansele si atitudinea pe care cel mai adesea trebuie sa o afisezi in fata provocarilor.

One thought on “Cauta un expert cand nu cunosti bine domeniul”

  1. Parerea mea este ca daca nu cunosti bine domeniul, nu cred ca mai e necesar sa te aventurezi. Sau te aventurezi daca crezi ca esti capabil si faci fata unor noi provocari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *