Caravana Hyundai: 14 – 15 septembrie in Parcarea Decathlon Iași

În perioada 14 – 15 septembrie va avea loc în Iași caravana Hyundai. Pe parcursul celor două zile în care se va desfășura evenimentul, vizitatorii vor putea cunoaște îndeaproape și testa modelele Hyundai.

Varietatea sortimentală a autovehiculelor Hyundai – cu cel puțin un model în fiecare segment de autoturisme, fiabilitatea, dar și raportul calitate/preț extrem de competitiv constituie punctele forte ale mărcii.

Toate modelele din gama Hyundai beneficiază de cea mai vastă ofertă de garanție fără limită de kilometri din industria auto din România. Pachetul de servicii post-vânzare Hyundai a atras numeroși clienți către marcă încă din anul 2010, datorită combinației de 5 ani garanție internațională, fără limită de kilometri, transferabilă de la un utilizator la altul, 5 ani asistență rutieră, precum și 5 ani de verificări tehnice periodice, conform pașaportului de service.

Si pentru că orice mașină trebuie condusă înainte de a fi achiziționată, vă invităm să vizitați Caravana Hyundai și să alegeți modelul preferat pentru testare!

Vino si testeaza modelele Hyundai

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.