Cand nu trebuie sa uiti sa-i faci cadou unei femei

Toate femeile isi doresc sa fie rasfatate cu cadouri si de cele mai multe ori ele chiar merita asta. Din moment ce ai o sotie/iubita pe care o iubesti si o vrei fericita, astepti cu drag orice moment in care ai putea sa ii faci un cadou. In cele ce urmeaza vrem sa vorbim de cateva zile mai speciale, zile in care trebuie sa fii pe faza si sa-i faci un cadou persoanei iubite.

  • Ziua de nastere

Trebuie sa stii de fiecare data cand e ziua ei de nastere si sa vii cu un cadou potrivit. E extrem de neplacut sa uiti de o asemenea zi, atat de importanta pentru ea. Asadar, in nici un caz nu uita de ziua in care sotia/iubita ta s-a nascut.

  • Aniversarea voastra

De cele mai multe ori, cuplurile ies in oras pentru a sarbatori o zi importanta din viata lor, cum ar fi: ziua nuntii, ziua in care s-au cunoscut, etc. Ca si babrat si aici trebuie sa fii pe faza si sa vii macar cu un buchet de flori. Astfel iti vei face sotia/iubita sa se simta apreciata.

  • 8 Martie

Din moment ce in viata ta exista o femeie pe care o iubesti ca si partenera de viata, nu trebuie sa uiti niciodata sa-i arati dragostea ta de Ziua Femeii. Si aici sunt potrivite florile, dar si alte cadouri de care stii tu ca are nevoie.

  • Dragobete

Cand faci parte dintr-un cuplu, nici aceasta zi nu trebuie sa fie trecuta cu vederea. Asadar, gandeste-te la ceva dragut si pentru ziua de Dragobete.

Surprinde-ti persana iubita cu tot felul de atentii atat in zilele mai importante, cat si in cele obisnuite.

Cadoul poate fi ales si in functie de importanta zilei. Bineinteles ca toate zilele sunt importante. Insa, daca de 8 Martie de exemplu ii poti darui un buchet de flori, de ziua ei ar trebui sa te gandesti la ceva mai complex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *