Cand nu ti se primeste dosarul la licitatiile publice

In prezent se liciteaza pentru multe lucrari de anvergura, care te pot propulsa in topul celor mai cunoscuti oameni de afaceri si iti pot asigura succesul financiar. Firmele de produse alimentare liciteaza pentru obtinerea unor scoli mari inscrise in programul ”Cornul si laptele”. Interesul este asa de mare, incat se depun sute de dosare, fiindca sunt in joc milioane de euro, iar afacerea este permenenta. Daca firma nu comite greseli, furnizeaza alimentele la timp, iar calitatea acestora este foarte buna, ea ramane un fel de furnizor semipermanent. O astfel de licitatie iti asigura venituri suficiente pentru plata salariilor, aprovizionare, investitii, ba iti aduce si beneficii considerabile. Si ce trebuie sa duci in scoli?

Mere frumoase si sanatoase, pe care le poti cumpara direct de la producatori cu un pret foarte mic, borcanele de iaurt sau pungi cu lapte dulce ori cornuri. Exista firme care aduc tot timpul anului scolar aceleasi alimente si firme care diversifica meniul elevilor. In cazul in care urmaresti sa castigi o astfel de licitatie si nu ai certificarile ISO cele mai cunoscute, obtine rapid un certificat ISO, pana nu iti este respins dosarul din cauza acestui motiv intemeiat. Iata ce spune despre tine certificarile ISO:

-Esti un producator de incredere si vei oferi copiilor alimente de cea mai buna calitate, avand termenul de garantie valabil. Nu pot participa la o astfel de licitatie importanta intreprinzatori dubiosi, care ar pune sub amenintare sanatatea micutilor consumatori! -Pui siguranta consumatorilor pe primul plan, tocmai de aceea eviti alimentele care contin grasimi, conservanti daunatori, mult zahar care da dependenta si E-uri cancerigene. Produsele tale sunt cat mai naturale. -Transportul si livrarea alimentelor se face in conditii de maxima igiena. -Gestionezi eficient datele personale ale colaboratorilor. Securizarea datelor este un principiu la moda si esential in castigarea increderii colaboratorilor. -Folosesti judicios resursele mediului si iti place sa faci ecomomie in cadrul procesului de productie sau de livrare, fara ca acesta strategie sa diminueze calitatea produselor.

-Practici un management al calitatii. -Respecti politica de protejare a mediului. Sa stii ca licitatiile pentru castigarea livrarii in cadrul programului ”Cornul si laptele” au loc in luna august, ca in septembrie sa se stie sigur ce firma se ocupa de aducerea alimentelor la inceputul scolii. Acum daca soliciti eliberarea celor mai cunoscute certificate ISO, ai timp sa completezi dosarul si mai prinzi si reducerea de 50% la certificarile care evalueaza cultura calitatii in unitatea ta. Iti recomand sa aplici pentru sustinerea certificarilor la firma Certificareiso.ro din urmatoarele motive: -sunt cunoscatori ai legislatiei si ai tuturor tipurilor de certificari si iti pot oferi informatii complexe.

Poti citi singur de pe site cate certificari exista si ce avantaje aduce fiecare dintre ele, dar ei sunt acolo sa iti explice totul. -obtii certificarile extreme de rapid. Ei stiu ca ai nevoie de ele pentru inscrierea la licitatii si actioneaza cu empatie ca tranformarile pozitive din firma ta sa fie cu folos. -se pozitioneaza alaturi de tine si de salariatii tai ca tu sa meriti certificarile, sa nu fie simple hartii lipsite de acoperire.

Este ca si cum un om alearga toata viata sa obtina diplome de absolvire a unor cursuri, dar ca formarea sa sa fie complete si sa isi atinga scopul absolventul respectiv trebuie sa aiba si competentele precizate in diploma respectiva. Asa sunt cei de la Certificareiso.ro meticulosi. Le place sa contribuie decisiv la dezvoltarea partenerilor si sa ii indrepte pe drumul sigur catre succes. Actiunea se demareaza simultan cu apelul clientului. Imediat se trece la intocmirea documentariei pentru obtinerea certificarii, dar si la modificarile care se impun conform standardelor prevazute in certificarea respective, iar in a treia etapa se obtine certificarea dorita.

Certificarile au ajutat pe multi sa se imbogateasca si sa detina suprematia in anumite domenii de activitate. Serviciile de salubrizare pentru o comuna sau un oras se obtin tot prin intermediul certificarilor, parteneriate cu dezvolatori din strainatate sunt facilitate de aceste certificari. Certificarile sunt la moda, fiindca nu sunt simple documente, ci masoara standardele calitatii materiale si spirituale din firma sau societatea care le poseda. Aplica acum pentru obtinerea certificarilor si nu vei regret, ci investitia va aduce profit inzecit! Inainte de obtinerea banilor, capitalul de incredere in continua crestere aduce satisfactii maxime.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *