Cadoul meu de nasa

A fi parinte spiritual pentru un copil, este o binecuvantare. Desi am si eu doi copii mari, intotdeauna ma bucur cand o prietena sau o cunostinta draga ma roaga ca eu si sotul meu sa ii fim nasi. Este un moment fantastic si, desi l-am trait de atatea ori, ne simtim, de fiecare data, mai bogati si mai impliniti. Anul acesta, fiica unei prietene foarte bune, a nascut o fetita. Am fost extrem de fericita atunci cand a spus ca o sa ii puna numele meu si o sa doreasca ca eu sa ii fiu nasa. A fost o bucurie imensa, mai ales ca eu si bunica bebelusului ne cunosteam inca din copilarie si eram nedespartite inca de atunci. Mai mult, promisesem ca cea care va deveni prima bunica, o va pune nasa pe cealalta.
In momentul in care micuta s-a nascut, am si fost anuntata ca am devenit nasa de fetita si am si inceput pregatirile. Se spune ca, dupa nastere, prima baita a copilului, trebuie facuta de catre nasa. Desigur, aceasta este doar o traditie, deoarece prima baie i-o face asistenta la maternitate si eu, probabil, ajungeam sa ii fac a 9-a sau a 10-a baie. Si asta pentru ca nu am avut posibilitatea sa ajung la micuta mea finua imediat dupa ce a fost adusa din spital. Insa, pentru ziua cand aveam sa o cunosc, m-am pregatit temeinic.


La un copil mic, mai ales cand esti si nas, trebuie sa mergi incarcat de daruri. Nu puteam ca aceasta traditie sa o incalc, cu atat mai mult cu cat bunica, cum am mai spus, imi este si prietena buna. Am vorbit cu copiii mei pentru a ma ajuta sa cumpar cadourilie. I-am rugat sa ma duca cu masina prin magazine si sa cautam cat mai multe lucruri. Imi doream, in primul rand sa ma uit la carucioare pentru copii. Atunci, fiul meu, mi-a spus ca nu are rost sa mergem prin zeci de magazine, sa pierdem timp si sa riscam sa nu gasim ce ne place. Avea o ideea si mai buna. Sa achizitionam cea mai mare parte din lucruri de pe net. Asa scuteam timp, puteam face comanda la orice ora, puteam achizitiona cate produse voiam si nu trebuia sa ne facem griji pentru transport, deoarece aveau sa fie livrate acasa. Mi-a suras ideea si am inceput, impreuna cu ei, sa cautam. Astfel am descoperit magazinul online esteto.ro. Aici exista o gama diversificata de produse destinate copiilor si bebelusilor dar si pentru adulti.


Dintre acestea, am fost, intr-adevar, impresionata de numarul de modele de carucioare 2 in 1. Am decis sa ii achizitionez un astfel de model care este initial landou si apoi se transforma in carucior normal pentru atunci cand copilul mai creste si poate sa stea in sezut. Am ales cruciorul transformabil Moni Pavo Mint. Mi s-a parut ca are un design deosebit si diferit de alte modele de pe piata. L-am comandat si, alaturi de acesta, am mai luat si altre produse. Pot sa spun ca am fost cea mai darnica nasa, deoarece, in prima zi cand m-am dus la finuta mea, i-am umplut camera cu cadouri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *