Bucium Iași și Cătălin Botezatu lansează colecția de vinuri premium Bote d’Amore

Botte d'AmoreO gamă nouă de vinuri și spumante premium intitulată Bote d’Amore este rezultatul colaborării dintre Bucium SA Iași și Cătălin Botezatu. Lansarea noii colecții de vinuri în ediție limitată, a coincis cu deschiderea clubului LeGaGa Iași, eveniment la care Cătălin Botezatu a fost prezent alături de echipa Bucium.

Rafinamentul, eleganța și excelența acestei noi colecții poartă amprenta designerului, aceasta cuprinzând un vin rose demisec (11% alc.), cu indicație geografică Dealurile Moldovei, și două spumante: Spumant Rose Dulce (10,5% alc.), respectiv Spumant Alb Brut (12%) alc.

Denumirea acestei noi game de vinuri este dată de celebra expresie italiană “Botte d’Amore”, care s-ar traduce ca “Butoiul cu Dragoste”, expresie ce pare să-l caracterizeze destul de bine pe celebrul designer.

Așa cum era de așteptat, reacțiile nu au încetat să apară, iar feedback-urile primite din partea celor prezenți la eveniment plasează colaborarea dintre Cătălin Botezatu și Bucium Iași, în categoria celor de succes, produsul final ridicându-se la standardele premium ale vinurilor de talie internațională. De toate aceste vești bune se bucură și Daniel Dimitriu, ArtDirector la Artvertising, agenție care a susținut și ajutat la realizarea etichetelor, conform indicațiilor date de designerul Cătălin Botezatu. Astfel, rezultatul final face excepție, impunându-se prin eleganța sa.

Începând cu această săptămână, produsele devin disponibile spre comercializare, iar toți cei pasionați de a încerca noua colecție premium, sunt invitați să testeze vinul și spumantele gamei Bote d’Amore!Botte d'Amore

„După nopți nedormite în care am desenat etichete, ne-am gândit la nume, am pus și am tăiat pe listă, după îndelungi degustări, am ales trei produse premium de vara care ies în prima linie „Bote D’Amore!” a scris designerul pe pagina sa de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *