Bpm software – cum il implementam?

In procesul de Management al Afacerilor exista foarte multe etape care se leaga una de alta si care depind in mod constant una de cealalta pentru a putea ajunge la satisfactia dorita de catre organizatie.

Din ce in ce mai multe organizatii apeleaza la Managementul Proceselor de Afaceri pentru a putea identifica micile sau marile probleme pe care le au, sau pentru a putea imbunatati calitatea serviciilor si a produselor pe care le ofera consumatorilor sai.

Asistam azi la o globarizare in masa pe pietele de consum, iar organizatiile sau companiile pentru a putea concura cu succes trebuie sa atinga mai multe obiective si anume: sa fie eficiente, sa ofere satisfactie clientului prin produsele inovative si serviciile de calitate.
Acest succes se poate atinge atunci cand prin anumite procese modelate sau optimizate organizatia respectiva are costuri reduse si venituri mari, calitate exceptionala a produselor sau serviciilor, angajati multumiti si satisfactie din partea clientilor.

Ca sa poata ajunge aici, o organizatie apeleaza la Managementul Proceselor de Afaceri, sau Bpm, iar managerul de proiect aduce in prim plan BPM software, sau solutia BPM care implementata in mod corespunzator in organizatie aduce cu siguranta rezultatul dorit.

Stim cu totii ce inseamana partea de soft a unui computer, si anume acel set de informatii necesare functionarii acestuia, acelasi lucru se intampla si cu BPM software , poate fi definit ca sa fie inteles corespunzator ca o solutie sau un set de informatii necesare la momentul respectiv, informatii sau proceduri ce prin modelare duc la atingerea obiectivelor companiei prin obtinerea unor performante fantastice.

Insa pentru a se putea implementa corect BPM-ul, echipa care se ocupa de acest proiect trebuie sa parcurga cei mai important pasi : identificare, documentare, modelare si monitorizare, si bineinteles imbunatatirea continua a acestor procese.

Ultimele doua etape fiind foarte importante si pe care nu trebuie sa la neglijam deoarece prin monitorizare se indentifica si feedback-ul din partea clientilor, iar faptul ca mereu aducem imbunatatiri la servicii indica faptul ca ne intereseza si conteaza mult parerea clientilor organizatiei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *