De la blogspot, wordpress, .info, ajuns pe .com

In momentul in care am decis sa imi fac prima data un blog, singurul gand pe care il aveam era ca il voi tine o perioada, ca fiind activ, dupa ca ma voi plictisi si in final cum mi s-a intamplat cu nenumarate conturi, ii voi uita parola si il voi parasi. De fapt si de drept, lucrurile au mers asa o perioada, mai exact pana in anul 2009 cand am decis sa imi fac primul meu blog serios.

Tentativele precum blogspot si wordpress au fost destul de multe. Am avut cont pe amandoua o perioada destul de lunga de timp, insa nu as putea sa spun care dintre acestea este mai bun.

Ordinea in cazul meu a fost destul de simpla… WordPress, Blogspot, ca dupa 1 an de activitate sa pot beneficia de o propunere interesanta si anume – primul meu domeniu privat. Doi ani mai tarziu (luna aprilie 2012) hotarasc sa migrez pe propriile forte (si sustinut de prieteni) sa construiesc,  si sa ma mut cu toata arhiva pe acest domeniu .com.

Daca la inceput mi s-a parut a fi un must have si mai apoi am perceput-o ca pe o chestie cool, am tras in cele din urma concluzia ca blogul este mai mult decat un hobby. Am fost extrem de fericit cand de pe urma acestuia am castigat anumite beneficii (materiale si nu numai) insa cel mai important mi se pare de mentionat prietenii pe care mi i-am facut in urma interactiunilor online.

4 thoughts on “De la blogspot, wordpress, .info, ajuns pe .com”

    1. Din cate vad, acum esti pe blogspot. Acum ceva timp domeniile si hostingul costa destul de mult, dar in timp la fel ca in multe alte cazuri, preturile au scazut si acum nu e deloc o investitie prea mare. Webdesigne-ul e un domeniu care imi place.
      Iti multumesc pentru aprecieri si multa bafta in tot ce faci! 😀
      Keep in touch 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.