Beneficiile lemnului Palo Santo

Utilizat de secole intregi in America de Sud, lemnul Palo Santo este din ce in ce mai utilizat si in tara noastra. Acest lucru se datoreaza beneficiile pe care acest tip de lemn le ofera. Chiar daca la prima vedere beneficiile oferite de catre lemnul Palo Santo par mai degraba sf, exista din ce in ce mai multe persoane care cred in beneficiile acestui lemn motiv pentru care comenzile de lemn palo santo sunt din ce in ce mai mari si in tara noastra.
Acest lucru l-au inteles si cei de la e-palosanto.com, motiv pentru care si tu poti achizitiona lemn palo santo prin intermediul acestui site. Dar pentru a intelege mai bine de ce acest lemn este atat de utilizat, iata cateva dintre cele mai importante avantaje oferite de catre utilizarea lemnului palo santo.
1. Prin arderea acestui lemn energiile negative dintr-o incapere sunt inlaturate cu succes, ceea ce permite energiilor pozitive sa se manifeste asupra celor prezenti in respectiva incapere.
2. Folosirea acestui lemn in timpul rugaciunilor ori a meditatiei este foarte utila deoarece fumul degajat de arderea acestui lemn te purifica de toate lucrurile rele ce urmeaza sa se abata asupra ta. De asemenea ofera o stare de bine si iti incarca starea de spirit cu foarte mult optimism.
3. Alungarea ghinionului si atragerea norocului reprezinta o alta putere pe care o are lemnul palo santo. Pentru ca aceasta putere sa isi faca simtita prezenta este nevoie ca cei care utilizeaza acest tip de lemn sa creada 100% in puterile acestuia. In cazul in care acest lucru nu se intampla, utilizarea lemnului palo santo ramane fara efecte.
4. Este foarte util in momentele de neliniste sufleteasca pentru ca fumul degajat de acest tip de lemn ajuta la impacarea cu sine, indiferent de problemele pe care le avem.
5. Lemnul palo santo are si puteri vindecatoare. Pentru acest lucru este nevoie de utilizarea ceaiului din lemn palo santo. Durerile de cap, stresul, anxietatea ori raceala sunt doar cateva din bolile ce pot fi tratate cu succes de catre acest tip de lemn. Tot ceea ce tebuie sa faci pentru ca acest lucru sa se intample este sa crezi in puterile sale!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *