Aspectuos si calduros

In acest inceput al lunii octombrie, am decis ca voi reamenaja garsoniera, deoarece nu voiam sa ma prinda iarna cu aceeasi culoare la pereti, iar unele lucruri trebuiau reamenajate total. Am decis ca voi merge pe o tematica rustica, deoarece, din totdeauna, mi-am dorit sa locuiesc la casa, insa nu am avut posibilitatea. Dupa ce am terminat de zugravit si de schimbat mobila, am decis ca voi avea nevoie si de o noua sursa de caldura, deoarece caloriferul electric, de anul trecut, nu mai functiona.

Auzisem ca pe site-ul celor de la Dwyn.ro sunt o multime de produse de incalzire si am intrat pentru a ma convinge.

Sursele au fost cat se poate de adevarate, deoarece magazinul online Dwyn.ro detine o multime de produse de incalzire.

Desi se aflau foarte multe produse in aceasta categorie, am ales un semineu care avea sa se potriveasca de minune cu restul casei.

Am ales sa cumpar modelul de semineu electric Orion OFP-1702 1000-2000W. Acest semineu are un model vintage si este de culoare neagra. Semineul se aseamana foarte bine cu cele pe care le putem gasi in casele boieresti sau in cabanele de la munte. Am fost foarte incantat sa pot sa il cumpar.

Semineul Orion OFP-1702 este in totalitate electric si are o putere de pana la 2000 W. Este suficient ca sa incalzeasca intreaga garsoniera.

De asemenea, semineul este prevazut cu butoane, astfel utilizatorul va putea sa aleaga gradul de intensitate prin care distribuie caldura in incapere.

Produsul este foarte usor de utilizat si distribuie uniform caldura in locuinta. Recomand magaiznul online Dwyn.ro, deoarece a fost foarte rapid cu livrarea, iar produsul este unul exceptional. Am facut o investitie de durata, fara sa cheltui foarte mult, datorita preturilor accesibile pe care Dwyn le ofera clientilor sai. Iarna aceasta, locuinta ta capata stil si caldura cu un produs foarte bun!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *