Asigurarea de accident și confortul psihic al angajaților

Cheia succesului marilor companii stă în importanța pe care directorii o acordă angajaților. De-a lungul timpului aceștia au realizat că angajații sunt piesele de rezistență ale oricărei afaceri și și-au îndreptat atenția spre modalități de a-i răsplăti și de a le oferi siguranța de care au nevoie la locul de muncă.

Angajații mulțumiți de jobul lor sunt proactivi și orientați spre rezultat, deoarece le sunt eliminate grijile primordiale ce au legătură cu: siguranţa, confortul şi protecția din partea companiei.

Accidentele sunt situații nefericite și neprevăzute care se pot întâmpla oricăruia dintre noi, fie că este în timpul liber sau în timpul serviciului. Acestea nu pot fi împiedicate, însă impactul lor poate fi estompat prin intermediul unei asigurări de accident care să acopere cheltuieli financiare.

Asigurarea de accident funcționează pe baza primei de asigurare și are rolul de a acoperi cheltuielile financiare în cazul producerii unui eveniment asigurat.

Asigurarea de accident, la fel ca asigurarea de sănătate Signal Iduna poate fi adaptată în funcție de necesitățile contractantului, astfel încât să cuprindă angajații parțial sau integral, la nivel de grup.
De asemenea, asigurarea de accident de la Signal Iduna poate include ca beneficiari și membri ai familiei asiguratilor.
Beneficiile pe care ți le oferă asigurarea de accident de la Signal Iduna sunt:

– Controlul costurilor prin asigurarea de accident;
– Acoperirea costurilor rezultate în urma unui accident: tratament, examene medicale, internări;
– Oferă un plan de asigurare flexibil: poate acoperi costuri pentru accidente precum – invaliditate, fracturi, arsuri, intervenții chirurgicale, incapacitate temporară de muncă sau repatriere în cazul decesului.

Acest tip de asigurare este recomandat în mod special celor care își desfășoară activitățile profesionale într-un mediu expus riscului de accidentare.
În cazul asigurării de accident, prima de asigurare variază în funcție de suma asigurată, gradul de risc al locului de muncă, vârsta, depinzând totodată și de gradul de acoperire al poliței.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *