Arta urbana la ArtHouse Central

ArtHouseCentralDeschis vineri, 31 mai 2013, la Iasi, ArtHouse Central se doreste a fi cel mai nou concept de cultura alternativa, ce ofera iesenilor un cinema european, cafenea pentru concerte, teatru si stand-up comedy, dar si o galerie de arta, unde tinerii artisti isi pot expune operele in interval de 2-4 saptamani, opere ce vor putea fi admirate in permanenta de toti vizitatorii ArtHouse Central.

Adresat tuturor categoriilor de varsta, si nicidecum stric pasionatilor si cunoscatorilor de arta, programul ArtHouse pare sa cuprinda o varietate larga de beneficii, intr-un cadru de bun augur, confortabil si spatios, cuprinzand o paleta cinematografica larga, pentru toate gusturile, incluzand aici atat pelicule de lungmetraj clasice, vechi, cat si noutati ale cinematografiei, premiate la marile festivaluri de film ale lumii. Pentru viitorul apropiat, echipa ArtHouse doreste sa aduca teatrul intr-un spatiu neconventional, prin reprezentatii diverse pe gusturile tuturor, dar si extinderea pe terasa disponibila in acest moment la etajul al saselea din incinta Moldova Mall. Totodata merita de amintit si faptul ca ArtHouse nu exclude colaborarea si cu asociatiile studentesti existente in acest moment in spatiul universitar iesean, asociindu-se cu acestea la posibile viitoare proiecte.

Vizitand astazi spatiul ArtHouse, pot spune ca am ramas placut impresionat, prima idee venita prin minte fiind aceea ca, Moldova Mall va prinde din nou putin contur si asta datorita repunerii in functiune a cinematografului, care o perioada destul de lunga de timp s-a parut a fi ineficient si nefolositor.

In ceea ce priveste viitorul apropiat cinematograful din cadrul ArtHouse Central va gazdui festivaluri de film, proiectii de film de arta si cinemateca, premiere de filme romanesti si europene iar diminetile de weekend vor fi dedicate celor mici, pentru care se organizeaza matinee de filme.

Pentru mai multe detalii puteţi accesa site-ul – http://arthousecentral.ro si pe facebook ArtHouseCentralIasi

Logo- ArtHouse-Central

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *