Analko – liderul in domeniul profilelor din aluminiu

Profilele din aluminiu sunt utilizate in foarte multe domenii de activitate pentru ca aceste profiluri ofera o serie de avantaje care nu sunt oferite de catre alte tipuri de profiluri. Versatilitatea, greutatea mica dar si intretinerea simpla sau modul simplu de lucru sunt doar cateva dintre motivele pentru care profilele din aluminiu sunt utilizate in foarte multe domenii de activitate. Analko Aluminium este o firma care ofera servicii de cea mai buna calitate pentru profilurile din aluminiu astfel incat acestea sa fie utilizate pentur producerea diverselor obiecte de care avem nevoie.

Servicii oferite de catre Analko aluminium

Analko este o companie care a intrat in industria aluminiului in 1974 avand ca obiect principal de activitate anodizarea. Din 1974 si pana in prezent aceasta companie si-a dezvoltat activitatea, astazi fiind liderul din domeniul aluminiului din zona balcanica. Principalele servicii oferite de catre aceasta companie sunt urmatoarele:

  • Vopsitorie electrostatica. Acest serviciu utilizeaza cele mai performante utililaje pentru ca procesul de vopsire in camp electrostatic sa ofere cele mai bune rezultate.
  • Sublimare. Acesta este unul dintre cele mai recente servicii oferite de catre aceasta firma. Prin intermediul acestui serviciu, texturi ca cele ce imita lemnul, marmura sau alte mateiale decorative sunt imprimate pe profilurile de aluminiu. Apeland la acest serviciu te vei bucura de avantajele oferite de catre utilizarea profilurilor de aluminiu dar si de modul placut in care acestea arata.
  • Anodizare aluminiu este cel mai vechi serviciu oferit de catre aceasta firma, acest serviciu fiind primul serviciu pe care l-a oferit firma in momentul in care s-a infintat. Anodizarea este un proces tehnologic in timpul caruia suprafata aluminiului este modificata si se creeaza un alt strat de oxid, artificial. Scopul principal al acestui proces tehnologic este protejarea aluminiului dar si posibilitatea de a putea adauga vopsea pentru a obtine o alta culoare.
  • Semiproductia de rulouri exterioare, usi sectionale, usi de garaj tip rulou, usi rapide, bariere, plase anti – insecte, etc.
  • Debitarea tablei. In cadrul acestui serviciu sunt utilizate echipamente de ultima generatie pentru ca debitarea tablei sa fie realziata in cele mai bune conditii din punct de vedere calitativ.
  • Sudura. In cadrul acestui serviciu exista o varietate mare de echipamente de sudura motiv pentru care pot fi realziate suduri pe diferite materiale, cum ar fi otel, aluminiu, inox, carbon, etc.
  • Taiere laser de mare precizie. Acest serviciu are drept scop taierea si decuparea materialelor si materiilor prime.
  • Confectii metalice. In cadrul acestui serviciu pot fi realizate o serie de repere in baza desenelor puse la dispozitie de catre solicitant.

Concluzii

Analko aluminium este un adevarat brand in profile aluminiu cnc motiv pentru care trebuie sa apelezi la serviciile acestei firme in cazul in care iti doresti servicii si produse de cea mai buna calitate. Experienta pe care aceasta firma o are in domeniul aluminiului face ca aceasta sa fie cea mai buna alegere pe care o poti face in momentul in care ai nevoie de servicii sau produse din domeniul aluminiului dar nu numai din acest domeniu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *