Amenajeaza-ti casa cu stil dar nu uita de detalii

Te-ai gandit  vreodata sa-ti aranjezi camera asa cum ai visat? Daca da, cum ar arata camera visurilor tale? A mea cu siguranta ar trebui sa aiba un mobilier maro, elegant. Un mobilier mare unde sa pot depozita toate hainutele mele. As vrea un pat mare, insa as dori o somiera pat de calitate si cateva saltele de pat de la Salterra. Cateva perne ortopedice si uite asa mi-am creat camera. Locul meu de munca este deseori foarte obositor.

Vin acasa obosit si fara chef de nimic, iar efortul psihic pe care-l fac este inimaginabil. Este destul de greu sa faci fata unei munci de birou fara sa fii pregatit psihic si fizic. Colegii mei au investit bani multi in confort, iar deseori, achizitiile facute erau de proasta calitate.

Tin minte ca un coleg si-a achizitionat o somiera pat si cateva saltele cu arcuri insa de proasta calitate, iar peste cateva saptamani, a inceput sa se strice tot. Mobilierul pe care-l achizitionase a inceput sa piarda din culoare si luciu, iar placajul din spate s-a desfacut. Eu mi-am achizitionat produse de pe Salterra.ro si pot spune ca sunt extreme de multumit. Raportul calitate-pret este excelent, iar coletarea este foarte securizata. Ador calitatea saltelelor cu arcuri, iar somiera pat este fix asa cum am dorit.

Imediat dupa ce am primit cele doua produse am fost sa imi achizitionez cateva perne ortopedice, iar confortul meu a fost  complet. M-a trezesc la munca mult mai revigorat, iar programul de munca este mult mai usor de gestionat pentru mine. Asa mi-am construit patul pe care-l visam cu ajutorul site-ului Salterra.ro. Te invit si pe tine sa intri pe site, iar daca cumva ai achizitionat produse, te invit sa ne spui si noua in sectiunea de comentarii, cum ti se par produsele lor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *