Am gasit paradisul terestru, iar aquagardenmilitariresidence.ro este cheia

Se spune ca omul a fost deznadajduit, cand a fost izgonit din Eden. O mana nevazuta si atotputernica plantase acolo legume si flori, dar si pomi fructiferi pentru el. Acolo domnea linistea, iar notiunea de stres nu exista. Pur si simplu era atata frumusete si liniste in jur, incat ingrijorarile si supararile nu puteau intra pe poarta pazita de doi ingeri cu sabii de foc.

Tot ceea ce li s-a cerut celor care se aflau in gradina aceea a fost sa fie buni si recunoscatori fata de darurile primite.
Dar oamenii nu au putut sa indeplineasca aceste conditii. Este posibil sa nu fi putut aprecia ce au primit gratuit, fiindca isi doreau sa se bucure de roadele muncii lor, cert este ca si-au suparat gazda atat de tare, incat au fost izgoniti.

De-atunci oamenii cauta sa isi cladeasca din propria lor munca si pricepere Paradisul terestru pe care l-au pierdut.
In prezent, pretentiile oamenilor au crescut foarte mult, iar Edenul terestru la care se duc in mod repetat este dupa chipul si asemenarea celui aflat la urmatoarea adresa virtuala: https://www.aquagardenmilitariresidence.ro.

Ce asteapta omul modern de la Paradisul terestru construit special pentru el?

1. Vegetatie luxurianta in mijlocul orasului. Pomii, plantele au dublu rol: sa incante privirea omului si sa actioneze asemenea unui filtru impotriva poluarii.
Gradinile sunt frumoase in orice anotimp. Este adevarat ca vara se afla in plenitudinea tineretii si frumusetii lor, dar sa nu uitam picturile de toamna realizate pe sevaletul frunzelor si florilor! Iarna, gradina se imbraca in haine de mireasa tesute din matasea iernii si isi pune bijuterii de gheata.

2. Locuinte situate in vecinatate la fel de moderne si de frumoase. Omul are nevoie de spatii aerisite si luminoase. El isi doreste sa deschida fereastra si sa vada multe flori si sa simta parfumul lor, cand adie suav vantul. In plus, cand simte ca este satul de griul betoanelor, sa se poata plimba in voie printre frunze si flori si sa le atinga cu mana.

3. Un loc placut in care sa faca miscare. O piscina este ideala si omul modern are nevoie de acest lucru, mai ales ca sta la birou 8-10 ore pe scaun. Apa reprezinta pentru om freamatul de viata, fiindca il racoreste si il hidrateaza si face parte intr-o proportie mare din corpul acestuia.

4. Imagini vizuale si auditive care sa il vrajeasca. Aici o cascada, dincolo o fantana arteziana si foisoare in mijlocul acestei oaze de verdeata. Printre aceste bogatii se filtreaza lumina naturala a razelor solare ziua si a razelor argintii ale lunii seara, dar si luminile albe, rosii, portocalii, albastre si verzi noaptea. Peste toate acestea troneaza muzica buna.
In cazul in care nu sunt evenimente si concerte, este suficienta muzica vantului si glasul cristalin al fantanilor arteziene si al cascadelor.

5. Locuri de joaca special amenajate pentru cei mici. Ce parinte poate fi fericit, cand copilul sau nu este multumit? Chiar si cand mergem in concedii analizam cu grija hotelurile sa fie prietenoase cu copiii nostri.
Ultimul la care am fost avea piscina, dar si consola cu jocuri virtuale pentru cei mici si accesul era 100% gratuit pentru oaspetii hotelului.

6. Un restaurant curat, cu personal priceput si amabil, in care se mananca bine si sanatos, fara sa astepti ore intregi. Iti doresti sa mananci mancare pregatita la foc de lemne si friptura aceea cu tenta haiduceasca pregatita la jar. Omului modern ii lasa gura apa la secventele acelea din filme cu berbecutul la protap sau cu purcelusul de lapte care se invarteste sa se coaca uniform la jar.

Nu este deloc prea mult sa iti doresti toate acestea in acelasi loc si aceste surse de divertisment sa fie cat mai aproape de casa ta.
Le poti avea la 5 minute de mers pe jos, daca iti cumperi un apartament in Militariresidence.

Preturile apartamentelor care sunt adevarate bijuterii imobiliare nu sunt deloc mari, fiindca se achita direct la dezvoltator si in acest fel au disparut comisioanele.

Gandeste-te cate avantaje ai sa stai la poarta unui astfel de Eden bucurestean! Nu trebuie sa schimbi mijloace de transport in comun sau sa mergi mult pana la piscina si pana la un restaurant bun.
In jur este multa veselie si tinerete care te contamineaza pozitiv si asa alungi tristetea din casa si din familia ta.

Este minunat ca am gasit cheia Paradisului terestru pe site-ul Aquagardenmilitariresidence si ca intrarea in acest loc de vis nu costa deloc mult!

Aici fiecare persoana, indiferent de varsta isi gaseste fericirea si pleaca revigorata, fiind pregatita sa faca fata incercarilor cotidiene.
Poate ca aici este atat de frumos, fiindca este un Paradis Creat de om pentru om, cu multa pricepere si iubire.
Sa profitam de tinerete, de sanatate, de clipa care ni s-a dat si de acest loc superb si sa ne abandonam pret de-o clipa tentatiilor de aici!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *