Alege Dezmembrari LILIECI pentru masina ta!

Momentul achizitionarii unui alt autoturism este unul cat se poate de frumos dar si de stresant in acelasi timp deoarece exista acea temere cel putin pentru o anumita perioada, in care ne este teama de a nu se intampla ceva cu acesta.

Nu cu mult timp in urma am reusit sa imi achizitionez un “nou” autoturism, adica unul second hand si din nefericire la scurt am fost implicat intr-un accident usor, cu pagube materiale minime, din care am iesi vinovat.

Pagubele materiale nu au fost deloc mari, insa din punct de vedere financiar nu imi permiteam la momentul respectiv sa imi repar masina, nu cel putin cu piese noi din magazin, tocmai pentru ca cheltuisem totul pentru achizitionare, inmatriculare si o revizie.
Totul s-a intamplat simplu moment de neatentie a fost suficient pentru a-l lovi pe cel din fata mea, neatentia fiind provocata de telefon. Din acel moment, in special de cand am reparat masina, am jurat ca nu o sa mai utilizez sub nici o forma telefonul in timp ce conduc si exact asa am si facut.

Pentru repararea autoturismului a trebuit sa gasesc cat mai repede o solutie deoarece nu imi permiteam sa stau prea multe zile fara masina, iar cea mai buna varianta pentru momentul respectiv a fost sa apelez la piese auto dezmembrari, deoarece aici am gasit cele mai bune preturi pentru piese, astfel incat sa imi permit achizitionarea lor dar si plata celor care urmau sa le monteze.

Piesele au fost achizitionate din parcul auto de dezmembrari din localitatea Lilieci din judetul Ialomita, pe care i-am gasit in timp ce cautam pe internet preturi piese dezmembrari.

DezmembrariLILIECI.ro este site-ul acestora, un site extrem de usor de utilizat prin intermediul caruia veti putea vizualiza inclusiv o parte din masinile pe care acestia le au disponibile la dezmembrat. Lista este una mult mai mare, asa ca pentru mai multe detalii cel mai bine este sa accesati site-ul pentru a va putea convinge iar daca locuiti in apropiere, sa le faceti acestora o vizita.

BMW, Audi, VW, Skoda, Hyundai, Kia, Honda, Renault, Dacia, Opel, Chevrolet, plus multe altele, sunt doar o parte dintre marcile auto pe care acestia le dezmembreaza si nu mai vorbesc despre modelele ce apartin aceste game variate de marci, care de asemenea sunt nenumarate.

In cazul meu, piesele auto second hand achizitionate au fost de cea mai buna calitate si nu am intampinat nici un fel de problema in montarea lor si totul s-a aliniat perfect, ca si cand ar fi fost exact cele originale ale masinii.

Cu siguranta pe viitor daca voi mai intampina astfel de probleme tot la DezmembrariLILIECI.ro voi apela, deoarece serviciile prestate de acestia au fost de cea mai buna calitate, in special comparand cu alte parcuri auto de dezmembrari la care am mai apelat in trecut. Piese si componente bune la preturi corecte, seriozitate, profesionalism si promtitudine, sunt doar cateva dintre atuurile care ii recomanda pe acestia, si pentru care o sa ii recomand si eu la randul meu ori de cate ori voi avea ocazia.

Sunteti deci asteptati in parcul de dezmembrari din apropierea Bucurestiului unde cei de la Dezmembrari LILIECI va asteapta cu o gama extrem de variata de piese pe stoc fie la comanda, piese si accesorii pentru toate autoturismele iar in cazul in care timpul nu va permite deplasarea la sediu, in acest caz comanda pe care o doriti va fi livrata prin curier in orice localitate din Romania fara costuri suplimentare de transport.

Totul este posibil prin intermediul a catorva click-uri, prin care veti afla daca acestia dispun in stoc de piesele necesare pentru nevoile dumneavoastra, astfel incat deplasarea sa poata fi realizata la sigur daca nu doriti ca acestia sa va trimita comanda prin curier.
Pentru majoriatatea soferilor, autoturismul face parte din familie astfel acesta primieste foarte multa atentie si ingrijire pentru a putea rula cat mai multi kilometrii, iar prin aceasta atentie intelegem revizii realizate la timp si piese de schimb de cea mai buna calitate, chiar si second hand daca acestea sunt alese cu atentie si de la un vanzator serios precum Dezmembrari LILIECI.

O masina intretinuta corect si cu piese auto originale si de calitate cu siguranta va avea multi kilomentri in fata de parcurs si va putea sa asigure tot confortul si toata siguranta necesara pentru pasagerii sai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *