Alege calitatea produselor de la echipamentcurateie.ro!

Pe site-ul echipamentcuratenie.ro gasim o gama vasta de aspiratoare profesionale, capabile sa traga atat praful, cat si suprafetele lichide.

Preturile pentru aceste electrocasnice profesionale, variaza, in functie de capacitatea lor de aspirare si functiile care faciliteaza curatenia, dar si de dimensiunile lor.

De exemplu, modelul de aspirator profesional DRYVER 15 RE 700/800 W, TMB, este ideal pentru orice locuinta, deoarece este compact, insa are destula putere pentru a face fata chiar si celor mai incapatanate fire de par sau suprafete murdare. Acest aspirator dispune de ventilatoare de evacuare cu performante excelente; puternic atunci cand situatiile o cer, delicat, dar eficiente atunci cand sunt necesare discretia si functionalitatea. O serie de dispozitive tehnice le fac unice pe piata, in timp ce sistemul de filtrare a seriei readuce aerul curat in mediul inconjurator.

Cat pentru detaliile tehnice, site-ul specifica foarte clar urmatoarele date: 

-Tensiune (V); Frecventa (Hz) 230 – 240 ; 50/60;

-Motor (n.) 1;

-Pulbere / lichid – pulbere;

-Putere nominala / Max (W)  700/800;

-Debitul aerului (l / s)  36;

 -Depresia (mBar) 210;

 -Capacitatea totala a cilindrului (l) 15;

 -Materialul cilindrului PP;

-Lungimea cablului (m) 10;

-Greutate (Kg)  6;

-Dimensiuni L x W x H (cm) 44 x 36 x 69;

-Nivelul zgomotului (dB) 61.

Insa aspiratoarele profesionale nu sunt unicele produse pe care clientii le pot comanda de la echipament curatenie.ro. Site-ul ofera produse Tork de foarte mare calitate, care pot sa varieze de la detergenti, dezifectanti sau sapunuri lichide.

In majoritatea bailor din spatii publice in care am intrat, am observat intotdeauna ca folosesc dispensere Tork, dar si sapun Tork, acest lucru indicandu-mi eficienta lor in inlaturarea murdariei si a microbilor.

Curatenia generala are efect terapeutic. Prin eliminarea multitudinii de obiecte pe care le-ai strans de-a lungul timpului, trierea lucrurilor pe care nu le folosesti zi de zi, renuntarea la maruntisuri si reorganizarea vaselor de bucatarie, a revistelor din living, a proviziilor, maculaturii sau a tuturor hainelor din sifonier/ dulapul cu haine, vei putea sa readuci starea de bine la tine in casa, sa reinstaurezi ordinea si sa inlaturi eficient ”aglomeratia” de acasa.

Curatenia este indubitabil una dintre cele mai enervante sarcini din lista zilnica a unui om, dar un nou studiu tocmai a aratat ca acest lucru merita ceva mai mult efort. Un studiu realizat recent a dovedit ca activitatea fizica, chiar si simpla curatenie a casei si spalarea vaselor, poate reduce considerabil riscul de Alzheimer. Asta nu inseamna ca trebuie sa facem curatenie toata ziua, ci o curatenie regulata poate micsora sansele de imbolnavire. Dar acesta nu este singurul beneficiu pe care curatenia il aduce. O simpla aspirare a casei poate ajuta la scaderea in greutate si la pierderea catorva kilograme in plus.

Curatenia este o metoda de care nu toti sunt constienti, prin care se pot arde calorii. Se pot arde in jur de 205 calorii in medie pe ora, si chiar si mai mult daca se face mai multa miscare in ora aceea de curatenie.

Echipamentecuratenie.ro este alegerea cea mai buna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *