Ajung acasa tractat de Promotor

Decizia sa ma mut in Bucuresti a fost una destul de dificila pentru ca sunt departe familie  si sunt nevoit sa fac drumuri saptamanale catre casa. De obicei merg cu masina , rareori aleg trenul deoarece petrec mai mult timp pe drum, mai am niste prieteni din Timisoara care stau si ei in capitala, asa ca  banii investiti sunt putini atunci cand aleg automobilul si confortul este si el crescut.

Fiind iarna, zapada s-a asternut deja pe drumurile din tara noastra asa ca exact in momentul cand eram aproape de intrarea in Timisoara am avut o surpriza neplacuta si anume, nu ne mai puteam deplasa, cantitatea de zapada era destul de mare si acoperise toata soseaua si de asemenea aveam si niste probleme ale motorului.

Trecuse de orele 22, temperaturile erau negative si deja eram putini speriati, nu aveam pe cine suna sa vina sa ne tracteze. Asa ca  am cautat pe internet niste firme online, care ar putea sa ne scoata din acest impas. Am dat de un service auto Timisoara, i-am sunat si le-am dat detalii referitoare la locatia noastra actuala, nu cred ca durat mai mult de 15 minute si au si ajuns la noi, pregatiti sa ne ajute.

 

Oamenii de la aceasta firma de tractari auto sunt complet calificati, indiferent ca  vorbim de modul lor de a reactiona in fata situatiilor, dar si din punct de vedere al echipamentelor pe care le detin , acestea fiind de ultima generatie.

Cand am ajuns la service-ul lor am fost surprins de ce am intalnit, piese auto foarte bune, o organizare inedita, dar si niste persoane intelegatoare care dau un raspuns promt, iar raportul calitate-pret este foarte bun, exact ca si serviciile lor.

In concluzie, daca vezi ca masina ta refuza sa actionize si te afli in incapacitatea de a te deplasa, mai ales cand trebuie sa ajungi rapid la o destinatie, nu ezita sa ii contactezi pe cei de la Promotor, fac parte dintr-o echipa de profesionisti, pentru care distanta, locul sau ora nu conteaza, te vor ajuta indiferent de locatie sau de gradul de gravitate al problemei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *