Ai o ferma de capre si vaci? Iata cum iti pot creste productivitatea niste aparate de muls performante

Ai o ferma de capre si vaci? Iata cum iti pot creste productivitatea niste aparate de muls performanteInca de cand suntem mici si pe tot parcursul cresterii noastre, avem nevoie de lapte. Laptele este una dintre cele mai bune si sigure surse de energie si de calciu si un aliment de care nu ne putem lipsi. Influentele pozitive ale laptelui se adreseaza mai ales dezvoltarii corecte si sanatoase ale sistemului osos, dar si mentinerii organismului intr-o stare continua de bine.

Pentru ca este un aliment atat de important, atunci e normal ca antreprenorii in domeniul agricol sa aiba o mare responsabilitate atunci cand se axeaza pe partea de producere si prelucrarea a laptelui. Pentru ca acest intreg proces sa se desfasoare conform normelor impuse de organele avizate, este recomandat sa achizitionati niste aparate de muls capre, oi sau vaci performante.

Cum eficientizeaza procesul de obtinere a laptelui un aparat de muls vacile?

Ganditi-va ca pana acum, inainte sa apara tehnologiile special concepute pentru fermele de ovine si bovine, toata munca se desfasura manual. Asfel, fermierii aveau obiceiul de a mulge, rand pe rand, fiecare animal in parte, proces care dura uneori un timp indelungat. Pentru o ferma mare, acest lucru insemna si pierderi de timp, dar si de bani. Astazi, acest proces a fost mult usurat, datorita aparatelor de muls vaci, capre si oi, cele care pot ajuta mult fiindca beneficiaza de mai multe posturi de mulgere.

Astfel, intr-un timp mult mai scurt si fara un consum mare de energie, fermierii pot obtine cantitati mari de lapte, colectate in doi timp si trei miscari prin mecanisme tehnice performante.

Aparatele de muls realizeaza un proces de colectare a laptelui mult mai igienic

Odinioara, fermierii obtineau laptele, asa cum am mai spus, prin tehnici manuale. Asta insemna ca acestia se duceau la fiecare animal in parte si cu propriile maini aveau grija sa colecteze laptele. Contactul manual dintre cel care realiza acest proces si animal era permanent si presupunea, inevitabil, si un schimb de microbi, microbi care aveau toate sansele sa ajunga in lapte. Daca veti incepe sa folositi niste aparate de muls performante, acest lucru nu va mai avea loc, iar intregul proces va fi 100% igienic. De regula, ca si in cazul aparatelor de muls profesionale din magazinele Fermierul Afacerist si Inox Center, aceste sisteme sunt confectionate din inox, un material care impiedica dezvoltarea si aparitia microbilor.

Care sunt magazinele cu cele mai bune oferte de aparate de muls vaci, oi si capre?

Atunci cand urmeaza sa faceti o astfel de investitie, e normal sa va ganditi, in primul rand, ca aceasta sa fie de lunga durata, insa sa nu presupuna sume exorbitant de mari pe care sa le cheltuiti. In sprijinul tuturor fermierilor vin magazinele online Inox Center si Fermierul Afacerist, cele care au atat o gama diversificata de aparate de muls, insa si preturi avantajoase. Mai mult decat atat, beneficiezi si de calitatea produselor pe care le cumperi si de transport rapid oriunde in tara, direct la destinatie.

Fa-ti afacerea mai profitabila, incepand cu achizitia celor mai importante tehnologii, aparatele de muls.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *