Ai grija la tipserii insideri!

Daca pasiunea voastra este tot sportul si daca v-ati obisnuit ca acest hobby sa fie si unul banos, atunci aveti grija sa jucati corect la pariuri si sa fiti atenti la ponturile din sport mincinoase. Internetul este invadat de tipserii insideri, cei care va pot induce in eroare atunci cand urmeaza sa pariati pe un anumit scor. Astazi vom vorbi despre tipserii asa-zis profesionisti si despre cei care activeaza in domeniul pariurilor doar pentru a ne incurca si a ne atrage atentia cu pronosticuri gresite. De asemenea, va voi oferi cateva sfaturi despre cum puteti sa ii depistati pe acesti tipseri si despre felul in care ii puteti evita.

Cu ce se ocupa tipserii insideri?

Ai grija la tipserii insideri!Fiindca numarul caselor de pariuri sportive s-a inmultit vertiginos, asa si cei care ofera sfaturi in materie de pariuri au inceput sa fie din ce in ce mai numerosi. Pe internet, doar la o simpla cautare, cei care pariaza constant si sunt interesati de pronosticuri pe aceast domeniu, vor gasi zeci de rezultate cu site-uri de specialitate, care iti ofera ponturi si pronosticuri pentru tot felul de meciuri, din toate sporturile. Si mai ales pe forumurile acestor pagini web, se vor gasi tot felul de tipseri insideri, care isi doresc sa va ingreuneze munca de pariere, cu tot felul de ponturi mincinoase. Cu nickname-uri care mai de care mai ciudate, acestia se dau mari pariori experimentati si urmaresc sa va induca in eroare. Scopul lor este unul singur: sa va faca necastigatori. Asadar, chiar daca veti avea senzatia ca intrand pe aceste pagini, veti fi ajutati de spusele celor care fac parte sau sunt inscrisi pe acea pagina web, aveti grija sa nu fiti inselati. Revenind la intrebarea care constituie si subtitlul nostru, vom face un scurt rezumat al “activitatii” tipserilor insideri.

Dupa cum foarte bine ati observant, astazi, exista extrem de multe agentii de pariuri online ori site-uri de pariuri sportive care isi desfasoara toata activitatea in mediul virtual. Astfel, fiindca foarte multi pariori au inceput sa isi desfasoare pasiunea pe internet, toate ponturile si pronosticurile s-au mutat, la randul lor, tot pe internet. Tipserii insider asta fac, intra pe forumurile destinate predictiilor pentru pariuri si incep sa propuna anumite cote si rezultate pentru meciuri mai mult sau mai putin importante. Folosind un limbaj foarte bine pus la punct, tipserii insideri sunt mereu activi si au sfaturi pentru voi la orice joc. Foarte atenti la modalitatea de persuadare a celor care ii citesc, tipserii insideri vor oferi sfaturi si rezultate care, zic ei, sunt 100% sigure. Sper ca realizati ca acest lucru este imposibil. Asa cum incerc sa o spun de fiecare data cand ma adresez pariorilor, exista foarte rar, extrem de rar rezultate si ponturi sigure. Aceste rezultate, de regula, nu ajung la mana oricui, iar blaturile se fac la nivel inalt, fara ca multi dintre pariori sa aiba acces la ele. Asadar, tipserii insideri sunt cei a caror activitate este foarte des intalnita pe site-urile de specialitate si a caror articole sau commenturi la diferite postari sunt mereu prezente si incep cu o formula de tipul: “Tipster avizat/ cu experienta etc.”. Stiu, asa cum bine v-ati asteptat, acestia isi mai schimba din cand in cand numele, pentru ca prezenta lor sa nu fie atat de usor observabila si pentru a nu fi indentificati nici de administratorii acelor site-uri.

La PariuriX, nu vei fi inselat niciodata de tipserii insideri

PariuriX, cea mai mare comunitate de pariori din Romania, va asigura ca va va furniza mereu cele mai veridice informatii si ca nu veti fi niciodata inselati de asa-zisi pariori profesionisti. Pentru cele mai bune sfaturi din pariuri sportive, alegeti sa consultati mereu sfaturile si pronosticurile date de cei de la PariuriX!

One thought on “Ai grija la tipserii insideri!”

  1. Pariatul sportiv e tot un joc de noroc pana la urma urmei, nu? sa ma iau dupa inputurile cuiva ar fi pentru mine ca si cum as asculta pe cineva cand imi zice sa pun niste numere anume la loto.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *