Ai aflat ca a inceput sezonul capuselor?  Afla cum poti preveni sau cum poti combate aparitia acestora cu ajutorul unui atomizor performant!

Ai aflat ca a inceput sezonul capuselor?  Afla cum poti preveni sau cum poti combate aparitia acestora cu ajutorul unui atomizor performant!Da! Spre nefecirea noastra, ne aflam in perioada in care exista cea mai mare crestere a numarului de capuse! Capusa – o problema pentru tine in aceasta perioada? Este normal sa te confrunti cu aparitia acestor mici vietati in aceasta perioada, mai ales ca vorbim de sezonul de vara, un mediu ambiental propice pentru aparitia lor! Propria ta gradina sau curte poate fi dulcea casa a capuselor, intrucat solul umbrit, iarba deasa, arbustii din curte sau crengile joase ale copacilor reprezinta un mediu numai bun pentru dezvoltarea lor.  Problema nu ar fi ca ele traiesc in curtea ta, ci problema devine mult mai grava intrucat acesti mici paraziti sunt purtatori de infectii si virusi care iti pot provoca decesul in momentul in care capusele se ataseaza pe pielea corpului tau! In acest sens, pentru a te asigura de faptul ca acestea nu isi vor face cuib in curtea sau gradina ta, foloseste un atomizor pentru a dezinfecta in mod periodic iarba!

Vrei sa te protejezi de boala Lyme si encefalita de capuse? Atunci atomizatorul nu trebuie sa lipseasca din curtea ta!

Cele doua tipuri afectiuni morbide sunt provocate prin muscatura capuselor, acestea fiind purtatoarele virusilor cu un impact mortal asupra omului, in momentul in care intra in contact cu sangele. Capusele sunt cele care se hranesc cu sange, iar faptul ca tu vei pasi prin iarba, picioarele tale sunt o tinta buna pentru ca acestea sa nu ezite nicio secunda sa se hraneasca din plin!

In aceasta perioada, obiectivul pe care trebuie sa il ai este acela de a combate existenta micilor paraziti hematofagi iar cea mai buna metoda de a realiza acest lucru este sa folosesti atomizorul pentru a imprastia substantele intr-o maniera rapida si eficienta! Duzele atomizorului sunt cele care ofera o stropire ridicata, intrucat jetul pulverizat beneficiaza de o presiune mare astfel incat substanta va patrunde pana la radacina firului de iarba! In plus, daca ve folosi acest echipament pentru a combate aparitia capuselor, cantitatea de substanta pe care o vei folosi va fi una mica, astfel incat nu va fi nevoie sa intri prea mult in bugetul de economii pentru a cumpara zeci de flacoane cu insecticid!

Foarte multe dintre persoanele muscate de capuse au fost infectate cu virusul encefalitei de capuse sau virusul bolii Lyme, iar simptomele au aparut deabia dupa 4 saptamani, timp suficient pentru ca acesta sa se instaleze in tot organismul! O astfel de probleme necesita spitalizare, iar in cele mai nefericite cazuri poti ramane cu sechele asupra sistemului nervos sau se poti chiar muri! Pentru a evita astfel de situatii nefericite, dezinsecteaza periodic iarba din curte cu ajutorul atomizorului, iar daca nu ai inca un astfel de echipament la dispozitie, vino in magazinul online Magazialucostica.ro si  cumpara produsul la cel mai bun raport calitate-pret!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *